Podjetniki na Domžalcu z ugodno poletno ponudbo oglašujejo tudi jeseni

Zakupe v avgustu lahko podaljšate v september

Poletje se počasi izteka in kmalu bomo postavljeni pred nove izzive, ki jih s seboj prinašajo jesenski meseci. Dnevi se že krajšajo, kratke rokave bom počasi zamenjali z daljšimi, brezskrbno poletno poležavanje pa bomo kmalu nadomestili s številnimi obveznostmi in zadolžitvami, seveda z namenom, da bi kar se da hitro in uspešno izpeljali vse, kar smo si zadali.

Tudi v letošnjem poletju ste nas pozorno spremljali in z zanimanjem prebirali novice, ki smo jih objavljali. Dnevno ste iskali ažurne informacije o dogajanju in življenju v regiji, ki jo pokrivamo. Številke pravijo, da je Domžalec najbolj bran regijski medij v Domžalah in širši okolici, za kar smo vam izjemno hvaležni.

Vsekakor bomo s še večjo zagnanostjo nadaljevali naše delo, da bomo lahko tudi v jesenskim mesecih obiskovalcem portala v branje ponuditi kar se da širok spekter informacij in novic o življenju in dogajanju v lokalnih občinah, o katerih pišemo. Z zanimivimi in razširjenimi vsebinami bomo obudili izbrane rubrike in bralcem ponudili še več informacij o temah, ki so del našega vsakdanjega življenja.

V želji, da bi ujeli še zadnje poletne temperature in kanček poletnega sproščenega razpoloženja, smo se odločili malce podaljšati ugodne poletne oglaševalske pakete za podjetnike, ki smo jih pripravili pred začetkom poletja. PODALJŠALI smo jih v september, saj se zavedamo, da je takojšnji preskok v hitrejši tempo življenja in mnoge obveznosti, po poletnem oddihu, svojevrsten zalogaj.

Predstavite se bralcem Domžalca tudi vi

Ste začeli novo dejavnost? Organizirate pomemben dogodek in želite nanj povabiti tudi obiskovalce portala Domžalec.si? Ste se preselili na novo lokacijo? Morebiti širite ekipo? Imate atraktivne prodajne akcije? Si želite večje izpostavljenosti v lokalni skupnosti in tudi širše? Veliko je razlogov, zakaj bi se predstavili in mi vam lahko pri tem pomagamo.

Za podjetnike smo podaljšali ugodne poletne oglaševalske pakete v september, zato ne zamudite priložnosti, da se tudi vi predstavite bralcem in obiskovalcem portala www.domzalec.si. Pri tem vam bomo z veseljem pomagali. S pisanjem besedil in oblikovanjem kreativ (pasic oz. bannerjev, kuponov ugodnosti, objav za družabna omrežja). Izdelamo vam tudi časovni in vsebinski media plan. Podaljšana Poletna ponudba velja samo do 30. septembra.2022.

OPOMBA: Pakete Opazni, Družabni in Popularni je možno plačati v 2 obrokih. Ponudba velja v mesecu avgustu in septembru.

Kaj vključujejo poletni paketi?

  • PRISOTNI (90€ + DDV): objavo PR prispevka
  • OPAZNI (240€ + DDV): 2 objavi PR prispevkov, 42.000 prikazov pasice 300x250px
  • DRUŽABNI (290€ + DDV): 10 objav na družabnih omrežjih, 2-mesečno sponzorstvo e-novičnika + paket PRISOTNI
  • POPULARNI (390€ + DDV): 2 objavi PR prispevkov, 42.000 prikazov billboard pasice 970x250px, 42.000 prikazov celostranske mobilne pasice + paket DRUŽABNI
Vsem povpraševanjem in rezervacijam, ki bodo prispele v uredništvo do vključno 15.9.2022, bomo izdali vavčer v višini 50 €, ki ga lahko izkoristite do konca letošnjega leta.

Za več informacij nam pišite na: oglasevanje@domzalec.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaš Domžalec

 

Tagi