Podjetje iz Kamnika išče mlade upokojence za lažja dela v proizvodnji čistil

Ste mladi upokojenec/upokojenka in iščete občasno delo? Podjetje iz Kamnika išče mlade upokojence (Ž/M) za lažja dela v proizvodnji čistil (pakiranje, polnjenje, lepljenje …). Delo je občasno.

Podjetje KEMIKAL d.o.o. Kamnik se ukvarja s proizvodnjo kemičnih izdelkov, kot so sredstva za čiščenje rok in nego rok v industriji, pralna in čistilna sredstva za široko potrošnjo, sredstva za nego avtomobilov in tekočine za čiščenje vetrobranskih stekel. Podjetje išče išče mlade upokojence (Ž/M) za lažja dela v proizvodnji čistil (pakiranje, polnjenje, lepljenje …). Delo je občasno.

Informacije na telefonski številki: 01 83 10 900 vsak delavnik med 7. in 15. uro ali preko e-pošte: komerciala@kemikal.si.

Začetki podjetja KEMIKAL segajo v leto 1980, ko je obrtniška dejavnost temeljila na izdelovanju enega proizvoda PULITOL PASTA (pasta za umivanje rok), ki se uporablja v industriji. V desetih letih so razširili proizvodni asortiman še na sredstva za čiščenje vetrobranskih stekel, pralna in čistilna sredstva za gospodinjstvo. Delavnica v Domžalah je po 15. letih delovanja postala premajhna za njihove potrebe, zato so leta 1999 kupili poslovne prostore v Kamniku, kjer še vedno obratujejo. Leta 2000 so začeli proizvajati tudi antifrize za avtomobile in razširili blagovno znamko ZIMAX z zimskim kompletom, odmrzovalcem stekla, odmrzovalcem ključavnic in strgalom za led. Sedaj podjetje zaposluje 9 ljudi. Težijo k stalnemu razvoju lastnih proizvodov in dopolnjevanju njihovih blagovnih znamk.

KEMIKAL je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo kemičnih izdelkov:

  • sredstva za čiščenje in nego rok v industriji,
  • sredstva za široko potrošnjo, predvsem pralna in čistilna sredstva,
  • sredstva za nego avtomobilov, kot so protizamrzovalna sredstva,
  • tekočina za čiščenje vetrobranskih stekel.

Njihovi izdelki temeljijo na kvaliteti in prijaznosti do okolja ter do ljudi.

Kemikal d.o.o.
Ljubljanska cesta 43 A
1241 Kamnik
e-mail: komerciala@kemikal.si

 

Komentarji uporabnikov
Tagi