Pisarniški stoli za domačo pisarno in udobno delovno okolje

Pisarniški stol je več kot le kos pohištva. Pravzaprav gre za pomemben pohištven element – pa naj stoji v službeni ali domači pisarni. Njegov izbor lahko močno vpliva na zdravje, udobje in produktivnost med aktivnostjo za pisalno mizo. Pred izbiro pisalnega stola je zato dobro vedeti, kakšen pisalni stol je v resnici kakovosten ter vreden nakupa. Res pestra ponudba vrhunskih sodobnih pisalnih stolov je na voljo na spletu – prebrskajte in poglejte tukaj, več koristnih informacij o funkcionalnih pisalnih stolih za vsako pisarno in dom pa najdete v nadaljevanju.

5 lastnosti dobrega pisarniškega stola

Dober pisarniški stol odlikujejo v nadaljevanju navedene lastnosti. Več kot jih določen pisarniški stol ima, večji sta njegova funkcionalnost ter kakovost.

1. Udobnost: Ker sodoben način življenja pogosto od posameznika zahteva dolgotrajno sedenje pred računalniškim ekranom, je udobje pisarniškega stola pa prvem mestu, saj je le-to nujno za preprečevanje bolečin v hrbtu, vratu ter drugih delih telesa. Pred nakupom je dobro preizkusiti več stolov. Sedenje na njih le nekaj minut pa bo hitro pomagalo ugotoviti, ali je stol dovolj udoben za daljše časovno obdobje sedenja.

2. Ergonomske lastnosti: Pisarniški stoli, ki so oblikovani ergonomsko – to pomeni, da podpirajo naravno telesno držo telesa in se telesu kar se le da prilagajajo – zmanjšujejo pritisk na posamezne mišice in sklepe ter preprečujejo dolgotrajne in nadležne težave s hrbtenico. Vrhunsko zasnovan ergonomski stol ponuja nastavljive funkcije, kot so na primer: višina, nagib in naslon za roke. Te funkcije pisarniškega stola bodo omogočile odlično prilagajanje individualnim potrebam vsakogar.

3. Kakovosten material: Pred nakupom je dobro preveriti kakovost materialov in natančnost izdelave. Kakovostno izdelan stol iz odličnih materialov bo imel daljšo življenjsko dobo in nudil boljše udobje več časa.

4. Estetska zasnova: Seveda ni nepomembno, kakšen je videz pisarniškega stola. Premišljeno izbran stol naj se ujema s slogom pisarne oziroma doma, poleg tega pa naj bo predvsem všeč tistemu, ki ga najbolj uporablja.

5. Sorazmerna cena: Investicija v dober pisarniški stol se vedno dolgoročno obrestuje. Najbolje je izbrati takšnega, ki ima dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Naj nizka cena ne bo prvo vodilo pri njegovi izbiri.

Še nekaj nasvetov za ustvarjanje prijetne pisarne

Poleg izbire pravega pisarniškega stola je pomembno, da se v pisarni ustvari tudi prijetno delovno okolje in uporabnikom prijazno atmosfero. Pri tem je posebno pozornost smiselno nameniti dobri naravni in umetni osvetlitvi prostora ter funkcionalni organizaciji preostalega pisarniškega pohištva ter (police, predali, omare …).

Nikakor ne gre pozabiti niti na zeleno plat pisarne. Umestitev rastlin vanjo bo izboljšala kakovost zraka ter prispevala k boljšemu počutju vseh, ki delujejo v njej.

Izbira pravega pisarniškega stola in ustvarjanje prijetnega delovnega okolja sta ključna za produktivnost in dobro počutje med delom od doma, zato je vanju smiselno vložiti dovolj pozornosti in energije.

Najboljši ergonomski in računalniški pisarniški stoli so na voljo na spletu!

Vrhunski kakovostni pisarniški stoli in sodobno pisarniško pohištvo je po dostopnih cenah na voljo na spletu pri prvem spletnem trgovcu pohištva v Sloveniji – Salonu pohištva Furnitura. Nakup dobrega pisarniškega stola je zato varno in pametno zaupati ravno njim, saj imajo na področju sodobnih pohištvenih smernic in spletne prodaje največ izkušenj.

Poleg pogostih akcijskih ponudb, hitre dobave, možnosti plačila na obroke, vračila izdelkov v roku 365 dni, pogosto brezplačne dostave, odlične izdelave pohištva, dostopnih cen, brezplačnega 3D-izrisa nekaterih prostorov, se od ostalih spletnih trgovcev pohištva ločijo še po ekskluzivni prednosti. Omogočajo namreč tudi ogled nekaterih svojih izdelkov, materialov ter katalogov v živo v Showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J), kar bo pred nakupom izbranega pisarniškega stola oziroma drugega pohištva razblinilo vse morebitne dvome. V živo v salonu, preko e-naslova (prodaja@salonpohistva.si) ali telefonske številke (070 458 517) je za vsa vprašanja glede ponudbe, rešitev ter idej za opremo pisarn, doma ali vrta na voljo njihova dostopna ter strokovno usposobljena ekipa. Furnituri je zato z lahkoto zaupati opremo najrazličnejših prostorov. Funkcionalnost, sodoben izgled, estetika in domačnost so s Furniturinim pohištvom zagotovljeni!

Naročnik oglasa: Salon pohištva Furnitura

 

Tagi