Pečat Izbran produkt leta letos za notranjo barvo JUPOL Antimicrob

Na letošnji podelitvi priznanj Izbran produkt leta 2021, ki je tokrat potekala v virtualni obliki, so ta laskavi naziv pripeli kar 48 novim in inovativnim izdelkom s področja široke potrošnje. Med nagrajenimi izdelki je tudi JUB-ova nova zidna barva JUPOL Antimicrob, ki na notranjih stenskih površinah učinkovito razgrajuje in uničuje viruse ter druge mikroorganizme, z njo pa uspešno rešuje tudi izzive, ki nam jih je v naše domove prinesla aktualna epidemija s koronavirusom.  

Izbor produktov leta kot običajno poteka v februarju in sloni na rezultatih neodvisne in reprezentativne nacionalne potrošniške raziskave podjetja Nielsen, v kateri novosti med izdelki in storitvami ocenjujejo izključno slovenski uporabniki. Letošnja raziskava je vključevala 418 izdelkov iz več kot 50 različnih kategorij, potrošniki pa so jih ocenjevali na podlagi inovativnosti, atraktivnosti in svoje uporabniške izkušnje.

Priznanje Izbran produkt leta sta v imenu družbe JUB prevzela vodja razvojnega področja za zaščito izdelkov dr. Janez Orehek in vodja trženja Do It Yourself mag. Simona Sojar, ki je v svoji video izjavi izpostavila zavezo JUB-a k trajnosti, skrbni izbiri surovin, vestnemu ravnanju z okoljem ter izboljšanju kakovosti bivanja in našega počutja v bivalnih prostorih: ”Pomembno je, katere izdelke kupujemo in jih vgrajujemo v svoj dom, saj zdaj v povprečju kar 90 % časa preživimo doma. Z inovativno barvo JUPOL Antimicrob v JUB-u dokazujemo, da pri razvoju svojih inovativnih izdelkov upoštevamo potrebe potrošnikov in z njimi naslavljamo izzive, s katerimi se vsakodnevno soočajo.”

JUPOL Antimicrob je visoko pokrivna antimikrobna pralna notranja barva, ki je primerna za vse prostore, kjer se želijo uporabniki zaščititi pred okužbami z virusi in bakterijami. Barva uničuje in preprečuje nadaljnji razvoj mikroorganizmov, med njimi koronavirusov, bakterij, plesni in alg ter že v prvih 24 urah zmanjša koncentracijo virusov in bakterij za 99,9 %.

Karin Božič Zupančič.; Foto: JUB d.o.o.

 

Komentarji uporabnikov
Tagi