Okusne sladice in torte Kavarne in slaščičarne Dolce Vita na voljo tudi v teh dneh

Take away ponudba in dostava na dom!

Kavarna in slaščičarna Dolce Vita, ki se nahaja v stanovanjskem naselju Bistra v Domžalah, slovi po zelo okusnih domačih sladicah, med katerimi prevladujejo različne vrste tort, ki jih za vas izdelajo tudi po naročilu. Za vse njihove sladice uporabljajo najkakovostnejše surovine, narejene so po modernem stilu in raznih oblik ter s pravim občutkom in ljubeznijo. Temu pritrjujejo tudi njihove stalne stranke, saj se tja posladkat svoje življenje rade vračajo vedno znova.

Ker je v zadnjih dnevih zaradi preprečevanje širjenja novega koronavirusa življenje ponovno zastalo skorajda na vseh področjih, je morala tudi Kavarna in slaščičarna Dolce Vita začasno zapreti svoja vrata. Pa vendarle ne čisto, saj si njihove sladice, torte, kavico in ostale pijače lahko vzamete za domov ali pa vam jih po predhodnem dogovoru dostavijo na dom. Se pravi, da se še vedno lahko posladkate z njihovimi odličnimi sladicami ali pa s kakšno drugo ponudbo, kar je več kot dobrodošlo v teh za vse težkih časih. Včasih si je treba življenje nekoliko posladkati in svet je veliko lepši.

Kavarna in slaščičarna Dolce Vita se nahaja v stanovanjskem naselju Bistra na ulici Nikola Tesle 15, v Domžalah. Njihove sladice, torte in drugo ponudbo lahko vzamete na dom ob sobotah in nedeljah od 14. do 18. ure, oziroma po dogovoru vsak dan. Pokličete jih lahko na telefonsko številko 01 721 2800. Možna tudi dostava na dom vse dni v tednu (nad 10 kosov).

Take away“ vikend ponudba

Torte, kava, vroča čokolada, chai latte, kakav, vroči gin, vroči rum in torte po naročilu.

Na voljo bodo:

  • Nutella-banana
  • Grški jogurt z malino
  • Kremne rezine
  • Hrustljavi piškotek
  • Kinder Maksi King (bela čokolada, gijanduja čokolada z lešniki)
  • Zimska pravljica (vanilja, jabolko, karamela in mandlji)
  • Sacher
  • Mango
  • Cake popsi

Za še slajše sladkanje vam nudijo:

za nakup nad 4 kosov tortic: 10% popust
za nakup nad 6 kosov tortic: 20% popust

Lepo vabljeni, da obiščete Kavarno in Slaščičarno Dolce Vita ter se še sami prepričate o njihovi kvalitetni ponudbi ter prijazni postrežbi. Sladke dobrote boste lahko odnesli tudi s seboj in z njimi razveselili svoje bližnje ali prijatelje.

Spremljate jih lahko na njihovi Facebook strani in Instagram profilu, za naročilo tort in sladic ter dostavo na dom pa jih lahko pokličete na telefonsko številko 01 721 2800.

Naročnik oglasa: Kavarna Dolce Vita d.o.o.

Tagi