Odlična priložnost, če iščete delo? Podjetje Roller Tehnik d.o.o. iz Mengša išče novega sodelavca!

Iščete delo? Imate voljo do dela? Ste se pripravljeni učiti novih stvari? Če ste na vsa tri vprašanja odgovorili z da, potem je prosto delovno mesto v proizvodnji podjetja Roller Tehnik d.o.o, ki se nahaja v Mengšu, več kot primerno za vas.

Roller Tehnik d.o.o. je dinamično in cenjeno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo novih valjev, gumiranjem rabljenih valjev, obnovo poliuretanskih in Rilsan valjev / koles, zgibalnih valjev ter izdelavo tehničnih izdelkov iz gume in poliuretana (tesnila, mehi, blažilci, no crush wheels, ipd.). Specializirani so za obnovo grafičnih valjev, ter izjemno zahtevnih industrijskih valjev (lesna industrija, farmacija, proizvodnja plastike PVC, PE, PET, industrija pakiranja, proizvodnja embalaže, živilska, jeklarska industrija …).

V svoj kolektiv vabijo delavca za delo v proizvodnji

Ker se podjetje Roller Tehnik d.o.o razvija in raste, iščejo delavca za delo v proizvodnji, ki bi se pridružil prijetnemu kolektivu. Vse kar potrebujete je želja po delu in učenju novih stvari. Znanje uporabe kljunastega pomičnega merila/šublerja je prednost. Podjetje vam nudi delo za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, dobro stimulativno plačilo in veliko možnosti izobraževanja. Če ste interesent za to delo, potem nikar ne odlašajte, temveč jih čim prej kontaktirajte.

Roller Tehnik d.o.o.
Gorenjska cesta 20c
1234 Mengeš
www.rollertehnik.si

Kontakt:
Natalija Poljanšek
Mail: natalija@rollertehnik.si
GSM: 041/522 727

Komentarji uporabnikov
Tagi