Odlična akcija za Peugeot 3008 in zimske pnevmatike

Še nedolgo nazaj je pripekalo sonce in iskali smo prijetno ohladitev, medtem, ko nam sedaj, z nizkimi temperaturami in krajšimi dnevi, na vrata že vztrajno trka jesen. Kmalu bo prišel čas, ko bo potrebno znova obleči ali preobleči naše jeklene konjičke in si tako zagotoviti zakonsko določeno zimsko opremo, ki bo veljala med 15. novembrom in 15. marcem, ter v zimskih razmerah, ki se pojavijo zunaj omenjenega obdobja.

Obiskali smo podjetje Rodex d.o.o., kjer lahko stranke do vključno 31.10. 2022 izkoristijo zanimivo jesensko akcijo. Vodja prodaje Jan Rode nam je predstavil prednosti akcije, v sklopu katere strankam ob nakupu vozila Peugeot 3008 ponujajo dodatni Levji bonus v višini 500 EUR oz. 1.000 EUR in za piko na i še bon za zimske pnevmatike!

Ali velja tovrstna ponudba samo za fizične osebe ali jo lahko izkoristijo tudi pravne osebe? Kakšne so posebnosti?

V osnovi gre za akcijo, ki ponuja dva različna popusta. Sam popust velja tako za fizične, kakor tudi za pravne osebe, medtem, ko popust vezan na zimske pnevmatike velja samo za fizične osebe.

Ob nakupu vozila Peugeot 3008 kupec prejme bon v vrednosti 500 eur. Vrednost bona se ob nakupu zimskih pnevmatik odšteje. V kolikor govorimo o zimskih pnevmatikah vrednosti 600 eur, se v tem primeru odšteje vrednost bona ( 500 eur) in kupec za zimske pnevmatike plača 100 eur.

Kaj pa Levji bonus?

Levji bonus, ki pomeni bonus od 500 do 1.000€ je odvisen od nivoja opreme. Popust pripada vsem strankam, tako fizičnim kot tudi pravnim in ni vezan na »vrsto« motorja vozila. (bencin, dizel ali celo hibrid).

Akcija traja do vključno 31.10.2022. Približuje pa se tudi čas, ko bo potrebno našemu jeklenemu konjičku priskrbeti zimsko opremo. Kakšne so ugodnosti, ki jih imajo stranke, v primeru nakupa vozila Peugeot 3008 v podjetju Rodex d.o.o., v času, ko se ravno pripravljamo na menjavo pnevmatik?

Ne glede na letni čas, so avtomobili v salone vedno dostavljeni z letnimi gumami. Do 31. oktobra 2022, dokler traja akcija, imajo stranke možnost izkoristiti ugodnosti, opraviti nakup ter menjavo zimskih pnevmatik in tako odpeljati avto z dvema paroma pnevmatik.

Tukaj so seveda še celoletne pnevmatike, ki so veliko bolj primerne za voznike, ki z avtom naredijo na letni ravni manj kilometrov. V mislih imam starejšo populacijo, ki letno prevozi 5 000 km. Celoletne pnevmatike se seveda prej obrabijo in so tudi cenovno malenkost dražje, kot so letne ali zimske pnevmatike. Celoletna pnevmatika ni ne letna in ne zimska, kar pomeni, da je nekakšna sredina. Poleti in pozimi se na cesti vsekakor ne bo obnašala na način, kot bi se letna ali zimska.

Zakaj je pomembno, da ima avto originalne pnevmatike oziroma pnevmatike, ki so predvidene za določeno znamko avtomobila? Povedano drugače, da so tudi pnevmatike primerljivega cenovnega razreda, kot je avto? Kakšne so lahko težave v nasprotnem primeru?

Seveda obstaja določen nabor pnevmatik, med katerimi lahko kupec izbira. Za unovčitev bona velja pravilo, da morajo biti pnevmatike kupljene pri nas, torej v podjetju Rodex d.o.o.

Običajno so na voljo dve do tri znamke pnevmatik, nižjega ali višjega cenovnega razreda in tukaj je na strani kupca odločitev, katere bo izbral. Za znamko in model Peugeot 3008 imamo na voljo pnevmatike znamk Kumho, Bridgestone in Michellin.

Komu bi svetovali akcijo in kaj v praksi pomeni bon za zimske pnevmatike? Kaj pa v primeru, da izbrane pnevmatike še niso dostopne oziroma jih trenutno ni na zalogi? Kako je v tem primeru glede koriščenja bona?

V kolikor kupec izkoristi akcijo in pripadajoči bonus ter opravi nakup in menjavo pnevmatik pri nas, torej v podjetju Rodex d.o.o, sta premontaža in centriranje pnevmatik brezplačna.

V podjetju Rodex d.o.o imamo na zalogi veliko pnevmatik in v kolikor bi prišlo do kakršnegakoli zamika glede razpoložljivosti le teh, se stranki na brezplačno izposojo ponudijo verige. V trenutku, ko so pnevmatike znova na zalogi, pa se nemudoma naredi zamenjava. Bon seveda v tem času ne zapade, saj je njegova unovčljivost časovno omejena na 3 mesece, v tem času pa pnevmatike vsekakor prispejo.

Akcija se počasi izteka. Kaj bi na osnovi dosedanjih izkušenj želeli sporočiti strankam, ki se odločajo za nakup novega avtomobila upoštevajoč spremembe, ki se napovedujejo na področju avtomobilizma?

Predvsem bi izpostavil odlično ceno in pa zalogo vozil. Na trgu je bila v zadnjem letu vsekakor težava z dobavo vozil, vendar so se stvari premaknile in v tem trenutku je možnost izbire vozil, po različnih želenih kriterijih, široka. Prepričan sem, da se za vsakega nekaj najde.

Avtorica: Petra Petravič; Foto: Peugeot center Rodex

 

Tagi