Ob petkih in sobotah na domžalski tržnici na voljo hrustljavo pečene dobrote

Domžalski tržni prostor ne slovi samo po kvalitetni ponudbi zelenjave, sadja, mesnin in drugih doma pridelanih dobrot, temveč tudi po pestri kulinarični ponudbi. Ob petkih je od lanske pomladi tam možno dobiti hrustljavo pečene piščance, pečena svinjska rebrca in pečen krompirček v krhljih. Po novem je ta slastna ponudba na voljo tudi ob sobotah.

Kvalitetna in okusna ponudba, dobra volja in prijazna postrežba je zaščitni znak Dejana in Barbare Žafran, ki od lanske pomladi s pečenimi piščanci po ptujsko, pečenimi svinjskimi rebrcami po štajersko in pečenim krompirčkov v krhljih Domžalčane in okoličane razveseljujeta na domžalskem tržnem prostoru, kamor sta se preselila izpred ploščadi pred blagovnico Vele.

Ne samo, da je njuna ponudba kvalitetna in okusna, tudi njun odnos do strank je prijazen, pristen in domač, kar se opazi tudi po tem, da se vse stranke k njima vračajo vedno znova. Po novem bo njuna hrustljava ponudba na domžalskem tržnem prostoru poleg petkov na voljo tudi ob sobotah.

Pečene piščance po ptujsko svinjska rebrca po štajersko in pečen krompirček v krhljih je na večnamenski ploščadi domžalskega tržnega prostora možno dobiti vsak petek in soboto med 8. in 15. uro. Sprejemajo tudi rezervacije na mobilni telefonsko številko 040 300 038.

Dejan in Barbara vas prijazno pričakujeta. Pa dober tek!

Miha Ulčar

Tagi