Ob petkih in sobotah na domžalski tržnici diši po morju in morskih dobrotah

V Domžalah ne diši samo po pomladi, ampak tudi po morju in morskih specialitetah, saj se je pretekli vikend na domžalski tržni prostor s polno mrežo najboljših morskih dobrot s svojo ekipo ponovno vrnil Željko, ki bo poskrbel, da si boste lahko ob petkih in sobotah privoščili morske dobrote pripravljene iz prve roke pravih ribičev.

Gostilna Ribič iz Izole, ki ob petkih in sobotah gostuje na domžalski tržnici je postala že pravi morski zaščitni znak Domžal, saj se tja vedno znova in znova vračajo zadovoljne stranke, ki si rade privoščijo sveže pripravljene morske dobrote iz prve roke pravih ribičev. Ob sveže pripravljenih morskih dobrotah iz Jadranskega in drugih morij pa zraven sodi tudi pristna domača Primorska kapljica.

Vsak petek in soboto imajo v svoji ponudbi vedno raznoliko in pestro izbiro morskih jedi, kot so sardelice, girice, ocvrte sardele brez kosti, kalamari, hobotnica, ribja solata, hobotnica v solati, bakalar, ribji brodet … Seveda ne smemo pozabiti omeniti tudi posamezne tedenske specialitete, ki vedno znova presenečajo in navdušijo gurmane ter ljubitelje morske hrane. Pa dober tek!

Miha Ulčar

Tagi