Novost v Domžalah – LEKOMAT

Na parkirišču nasproti LEKARNE FLERIN v Domžalah je postavljen prodajni avtomat – LEKOMAT, ki je uporabnikom na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

V ponudbi lekomata je več kot 80 različnih izdelkov, ki so namenjeni lajšanju blažjih zdravstvenih težav ali zgolj ohranjanju dobrega počutja.

Na voljo so prehranska dopolnila, medicinski pripomočki, sanitetni material, obliži, izdelki za higieno in intimno nego, otroški program, kreme in mazila, repelenti, razni testi ter zaščitna sredstva.

Ponudba v lekomatu bo prilagojena letnim časom in željam kupcev. Nakup je možen z gotovino.

Lepo vabljeni!

Lekarna Flerin

Lekomat se nahaja na parkirišču nasproti Lekarne Flerin v Domžalah.

****************************************************

Lekarna Flerin se nahaja na Ljubljanski cesti 59 v Domžalah. V lekarni izdajamo tako zdravila na recept kot brez recepta ter vse ostale izdelke, ki so namenjeni ohranjanju in krepitvi vašega zdravja, zadovoljstva, dobrega počutja in izgleda. Naš prodajni program skušamo čim bolj prilagoditi vašim potrebam in povpraševanju. Zato ga ves čas dopolnjujemo in nadgrajujemo. Ob obisku lekarne vam bodo naši prijazni in strokovni farmacevti vedno znali prisluhniti in dobro svetovati. Za vas smo dosegljivi od ponedeljka do petka od 8. do 19. ure, ob sobotah pa od 8. do 12. ure.

Tagi