Novost – prvi Domžalski dnevi popustov in ugodnosti

Prvi Domžalski dnevi popustov in ugodnosti bodo potekali od 10. do 20. novembra letos. Gre za projekt podpore lokalnim obrtnikom in podjetnikom, ki bodo deležni največje mogoče brezplačne promocije. Domžalčanke in Domžalčani pa bodo lahko izkoristili številne popuste in ugodnosti pri več deset različnih domačih ponudnikih.

Domžalski dnevi popustov in ugodnosti so nov skupni projekt Obrtne zbornice Domžale in Občine Domžale. Potekali bodo od 10. do 20. novembra letos. Gre za projekt podpore lokalnim obrtnikom in podjetnikom, ki bodo deležni največje mogoče brezplačne promocije. Domžalčanke in Domžalčani pa bodo lahko izkoristili številne popuste in ugodnosti pri več deset različnih domačih ponudnikih.

“Na obrtni zbornici so imeli skupne sestanke po branžah, sestanke 1 na 1, klice s pomočjo katerih so podjetnikom in obrtnikom predstavili projekt. Odziv je bil presenetljivo dober, nadvse so zadovoljni, da se je »nekdo« spomnil na njih, da jim bo pomagal na področju, kjer sami nimajo znanja, časa, sredstev. Predvidevamo, da bo vsako leto več ponudnikov, ki se bodo projektu pridružili. Ob samem začetku bodo ponudniki pridobili predvsem promocijo oziroma prepoznavnost, sčasoma pa se bodo občani navadili, da se novembra v Domžalah pripravljamo na popuste ter druge ugodnosti,” so v zvezi z novim projektom povedali na Občini Domžale.

V ta namen so pripravili poseben letak s QR kodo, ki vas bo popeljala direktno na spletno stran s seznamom ter opisom tako sodelujočih kot ponujenih ugodnosti ter izdelali spletno stran za ponudnike. Poleg tega bodo poskrbeli za čim večjo promocijo na družbenih omrežjih, lokalnih in drugih medijih ter z dnevnimi, tedenskimi objavami na FB profilih, ipd.

Miha Ulčar; Foto: Občina Domžale

 

Tagi