Novo na Količevem: Med potjo do kavice preko Scena Kiosk Drive

Od ponedeljka, 20. septembra 2021 dalje, boste lahko na parkirišču Gostilnice Scena na Količevem naredili kratek postanek, saj vas bodo tam z nasmehi pričakala prijazna dekleta in vam postregla z dišečo kavico, francoskim rogljičkom, zvitki, čajem, brezalkoholno pijačo …. Pri tem pa vam ne bo potrebno zapustiti avta, saj boste postreženi preko Scena Kiosk Drive.

V Gostilnici Scena, ki se nahaja na Količevem, kjer imajo vsak dan na meniju odlične malice in zelo pestro ponudbo jedi po želji, bo kmalu dišalo še po eni novosti. Na njihovem parkirišču vas bodo od ponedeljka do petka, med 5.30 in 16.30 uro prijazna dekleta z nasmehi pričakala v novem kiosk Drivu. Vsak dan bo na voljo odlična kavica, čaj, brezalkoholni napitki ter tudi francoski rogljiček in zvitki (sirov ali klasičen s šunko in gobami). Nakup pa boste lahko opravili kar iz avta.

Nova pridobitev bo več kot dobrodošla, sploh v današnjem hitrem tempu življenja. Pot v službo ali iz službe oz. kamorkoli se boste odpravljali, pa bo veliko lažja in prijetnejša. Scena Kiosk Drive bo zaživel v ponedeljek, 20. septembra 2021, ob 5.30 uri.

Vabljeni k spremljanju Facebook strani Scena Kiosk Drive in Gostilnica Scena, kjer boste ažurno seznanjeni z vsemi njihovimi novostmi, ponudbo …

Miha Ulčar; Foto: Gostilnica Scena

Komentarji uporabnikov
Tagi