Neustavljivo privlačen in zabaven za vožnjo

Novi Peugeot 208

Razmišljate o nakupu novega vozila? V Peugeot centru Rodex na Rovah na vas čaka prenovljen PEUGEOT 208, ki vas bo navdušil z vrhunskim dizajnom. Po zaslugi inovativnega voznikovega mesta PEUGEOT 3D i-Cockpit® pa vam bo nudil zelo zanimivo in dinamično vožnjo. 

V avtomobilskem salonu podjetja Rodex v Radomljah, ki velja za enega večjih centrov Peugeot v Sloveniji, se lahko na lastne oči prepričate o markantnosti prenovljenega vozila PEUGEOT 208. Njegove karakteristik vam bodo predstavili prijazni in strokovno usposobljeni zaposleni, ki bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Kaj prinašajo spremembe?

Ena izmed glavnih novosti je prav gotovo prenovljen in veliko prijaznejši 10-palčni sredinski zaslon na dotik z infotainmentom, ki ponuja veliko boljšo uporabniško izkušnjo. Klavirske tipke pod zaslonom omogočajo voznikom, da že med vožnjo lahkotno preklapljajo med želenimi funkcijami. Prav tako je prenovljen in poenostavljen preklop nazaj v po novem serijsko brezžično delujoči Car Play (ali Android Auto). Morda vas bo razveselilo tudi to, da nam je sedaj na voljo upravljanje tudi v slovenskem jeziku.

Zunanje spremembe so hitro opazne že na prvi pogled. Bolj izrazen je prednji del, nov je svetlobni podpis s tehnologijo Full LED na prednjem delu in diodami LED zadaj ter z novimi platišči.

Novi PEUGEOT 208 s svojo izklesano silhueto in čutnimi oblinami nakazuje na mogočno osebnost in ikoničen športni slog. Njegova mačja drža pritegne pogled, medtem ko prednje in zadnje luči s tehnologijo Full LED v obliki treh levjih krempljev prebudijo čute.

Svoboda z električnim pogonom pri vsaki vožnji

PEUGEOT e-208 lahko vozite, kot vam ustreza! Za raziskovanje novih obzorij njegov električni motor ponuja 400 km dosega po ciklu WLTP. E-208 uporablja najnovejšo evolucijo električne platfome e-CMP, kar pomeni, da ima e-208 nov elektromotor s povečano močjo iz 100 na 110 kW, in pa baterijo, ki ima povečano kapaciteto s 46 na 51 kW.

Zakaj obiskati salon Rodex?

Predstavili smo le nekaj adutov prenovljenega PEUGEOTA 208. Za lastno nepozabno izkušnjo v okviru testne vožnje pa ste lepo vabljeni k obisku avtomobilskega salona podjetja Rodex, Rovska cesta 2, 1235 Radomlje.

Podjetje Rodex je družinsko podjetje s 50-letno tradicijo. V vsem tem času so si nabrali veliko izkušenj in strokovnega znanja, ki jim omogoča, da strankam vedno svetujejo visoko usposobljeni zaposleni. Vzamejo si čas za vsako stranko posebej, saj se zavedajo, da ima vsak posameznik drugačne želje in potrebe pri izbiri novega vozila.

V salonu Rodex vam nudijo testne vožnje vozil, kjer lahko sami preizkusite izbrane modele z različnimi motorji v kombinaciji z različnimi menjalniki (ročnimi in avtomatskimi). Na voljo imajo široko paleto različnih kombinacij opreme in barv vozil, kar vam olajša odločitev za izbiro tistega pravega konjička za vas!

Vabljeni v salon Rodex, da podrobneje spoznate prenovljen PEUGEOT 208!

Avtor: Ana Britovšek Kunšek; Foto: Rodex d.o.o.

Tagi