Najem prostora za dejavnosti v Domžalah – zdravstvo, osebno trenerstvo, rekreacija ali izobraževanje!

Vsak podjetnik mora na začetku svoje poslovne poti temeljito pretehtati, kakšni so njegovi cilji, potrebe in seveda tudi dolgoročni načrti. Če je vaša dejavnost stabilna, se vam splača vsekakor razmisliti tudi o nakupu lastnega poslovnega prostora. Če pa želite biti prilagodljivi zlasti na tržne razmere, je pametneje, da svoj poslovni prostor najamete.

A ne glede na to, se zelo veliko podjetij raje odloči za najem poslovnega prostora. Zakaj? Ker poslovni prostor lahko predstavlja izjemno velik strošek, ki si ga zlasti manjša podjetja ne morejo privoščiti, saj pri zagonu dejavnosti nimajo na razpolago dovolj finančnih sredstev.

Stanje kupovanja in najemanja poslovnih prostorov v svetu in pri nas

Po svetu se tudi zelo uspešna podjetja precej raje kot za nakup odločajo za najem prostorov, ki jih potrebujejo za svoje poslovanje.

Pri nas smo še vedno precej raje naklonjeni lastništvu, a tudi k nam zelo pospešeno prihajajo nove navade iz tujine, ki se na dolgi rok pokažejo za odlično rešitev.

Za najem nepremičnin se v tujini podjetja odločajo v poslovnih prostorih z urejenimi najemnimi razmerji. Tega je sicer pri nas še malo, zato so tisti ponudniki, ki to vključujejo, še toliko dragocenejša izbira.

Odločilni faktorji za najetje poslovnega prostora

1. Začetni denarni vložek je precej manjši

Pri najemu poslovnega prostora so v primerjavi z nakupom nepremičnine potrebni začetni stroški znatno manjši. Za najem prostora se ni treba zadolževati – jemati kreditov ali leasingov.

Tako vam kot podjetniku ostanejo večje možnosti za zadolževanje za opremo, naprave in druge potrebne vložke, da dejavnost lahko dobro zaženete.

2. Bolj fleksibilno poslovanje

Oddaja prostorov za poslovne namene predstavlja fiksni mesečni strošek. To podjetju zagotavlja bistveno bolj fleksibilno poslovanje, prav tako razbremenitev bilance stanja.

3. Pojav dilem pri povečanju, širjenju dejavnosti podjetja

Pri lastniškem razmerju poslovnih prostorov za lastne potrebe se lahko zelo hitro pričnejo pojavljati dileme v primeru povečanja oziroma širjenja podjetja. Konkretno to lahko pomeni potrebe po večjih poslovnih prostorih zaradi večjih kapacitet.

4. Možnost izpostavitve vašega podjetja na odlični lokaciji

Najem poslovnega prostora oziroma pisarne vam ponuja odlično priložnost, da svoje podjetje izpostavite na odlični lokaciji, ga torej bolj približate kupcem. To velja predvsem za tiste, ki ste do sedaj delali od doma – iz domače pisarne, oziroma za tiste, pri katerih je blagovna znamka odvisna od njenega ugleda, prav tako od mimoidočih potencialnih odjemalcev.

Če ponujate storitvene dejavnosti, je še kako pomembno, da je vaš poslovni prostor urejen in dobro dostopen strankam.

5. Ni potrebe po obnavljanju prostora

Praviloma so poslovni prostori za najem dobro opremljeni. To pomeni, da vam prostora ne bo treba obnavljati oziroma porabljati svojih finančnih sredstev za adaptacijo. Dokupili boste torej samo tisto opremo, ki jo potrebujete za svoje delo.

Spoznajte odličnega ponudnika za najem poslovnega prostora v Domžalah

Tudi vi potrebujete prostor za svojo dejavnost? Na Ljubljanski cesti 106A v Domžalah boste našli prostore Fizioterapije Zrnec – Svet zdravja.

Še posebej tisti, ki imate specialna znanja s področja zdravstva, rekreacije ali preventive, ki jih njihova fizioterapija ne izvaja, ter nimate prostora za svoje delovanje. Prostori so primerno tudi za najrazličnejše vrste izobraževanj in seminarjev.

Prostori obsegajo dve telovadnici – eno manjšo in eno večjo. Vsi prostori so opremljeni z garderobami in toaletnimi prostori.

Kaj konkretneje ponuja večja telovadnica za najem poslovnega prostora v Domžalah?

Večja telovadnica pod svoje okrilje lahko sprejme do 16 telovadcev. Odlično se obnese tudi za izvedbo izobraževanj in seminarjev.

Telovadnica je opremljena z wi-fi, ozvočenjem in radiem, tablo, ogledalom čez celotno steno ter drogom ob njem, in po potrebi z 12 stoli.

Kaj ponuja mala telovadnica?

V malo telovadnico lahko pripeljete do 14 telovadcev, prav tako je primerna za izvedbo izobraževanj in seminarjev. Vključuje wi-fi, ozvočenje in radio, tablo, ogledalo čez celotno steno in drog ob njem ter stole.

Če torej želite svojo dejavnost iz domače pisarne prenesti na izvrstno lokacijo ali nimate primernega prostora za izvajanje dejavnosti ali ste na začetku poslovne poti in nimate dovolj finančnih sredstev za nakup svojega lastnega poslovnega prostora, je Fizioterapije Zrnec – Svet zdravja, Ljubljanska cesta 106A v Domžalah odličen naslov, kjer lahko pričnete uresničevati svoje podjetniške sanje.

Naročnik oglasa: Svet zdravja – Fizioterapija Zrnec d.o.o. 

 

Tagi