Naj v vašem domu zasije naravno božično drevo

Naravne Božične jelke ter srebrne smreke

Približuje se čas praznikov, ko bodo naše domove krasile različne dekoracije s posebno simboliko, med katerimi je vsekakor bolj priljubljeno božično drevo. Ste se znašli v dilemi, katero božično drevesce bo letos krasilo vaš dom? Na Šolski ulici 4 v Mengšu se nahaja Vrt Oranžerija s pestro ponudbo naravnih božičnih drevesc različnih velikosti, rezanih ali v loncih.  V ponudbi imajo tudi lastno izdelane lesene dekoracije in podstavke z notranjim rezervoarjem za vodo. Le ta poskrbi za zadostno količino vode za drevesce in v primeru pomanjkanja le te, opozori z rdečo pikico. Podstavek božičnemu drevescu omogoča tudi fizično stabilnost.

Vsa naravna božična drevesca, ki jih imajo v ponudbi, so vzgojena na kmetiji božičnih drevesc, kjer jih režejo na manjših godnih območjih, poleg tega pa vsako leto poskrbijo za obnovitev tega območja. Drevesca so obrezana skozi vse leto in so sveže posekana po naročilu, kar zagotavlja, da je kupljeno drevo najvišje kakovosti.

Jelka (Abies Nordmannianna) je vsekakor med najbolj priljubljenimi sobnimi božičnimi drevesi, ravno zaradi popolne oblike in neostrih iglic temno zelene barve, ki ne odpadejo takoj, ko se drevo posuši.

V ponudbi imajo tudi Srebrno smreko ali Picea pungens, ki velja za eno izmed bolj priljubljenih božičnih dreves. Zaradi posebne barve in srebrno-sivo-modrih iglic deluje razkošno in pričara posebej prazničen občutek. Njene iglice so bodičaste, ošiljene in debelejše od ostalih vrst smrek.

Premium božična jelka ( nad 150 cm), nadstandardna božična jelka ( nad 250 cm), naravna božična drevesa ( naravna božična jelka-nad 100 cm in naravna srebrna smreka-nad 100 cm).

Obiščete jih lahko vsak dan med 8.00 in 20.00 uro na Šolski ulici 4 v Mengšu ali pobrskate po spletni strani www.bozicnodrevo.com, kjer lahko v raznoliki ponudbi naravnih božičnih drevesc izberete tisto, ki vam ustreza. Drevesce vam lahko dostavijo na dom ali na vaše delovno mesto. Za nasvet ali dodatne informacije jih lahko pokličete tudi na tel: 041 882 668 ali jim pišete na e-mail: info@bozicnodrevo.com.

Naročnik oglasa: LIMATO & MEL d.o.o.

Tagi