Naj naše domove v decembrskem času polepšajo različne dekoracije, ki prinašajo radost in veselje

Ponovno se približuje čarobni december, ki je čas pričakovanj, upanja, pozitivnih misli, sanj in želja. V tem času naše domove radi okrasimo z adventnimi venčki, aranžmaji in različnimi dekoracijami, ki so postali sestavni del decembrskega časa in nepogrešljivi del novoletne dekoracije.

Adventni venčki so v predprazničnem času nekakšno središče naših domov. Ne glede na to, ali jih postavimo na mizo ali obesimo na vrata, adventni venčki izžarevajo tisto posebno pričakovanje, ki nakazuje bližajoče se praznike. Adventni venčki že dolgo niso samo venčki, ampak so lahko najrazličnejših oblik, barv in velikosti. Pravzaprav bolj služijo kot dekorativni element v stanovanju.

Decembrski čas kar kliče, da nam dom polepšajo različne dekoracije, ki prinašajo radost in veselje. Tudi mi se želimo približati vašim željam, zato nam jih lahko zaupate z naročili ADVENTNIH VENČKOV, ARANŽMAJEV, DEKORACIJ, kakor tudi ostale svečane floristike ali morda samo drobne dišeče dekoracije!

Naročila in dogovori možni od 8. do 18. ure na 041 831 322. V kolikor ne moremo odgovoriti na vaš klic, vas ponovno pokličemo v najkrajšem možnem času. Za razumevanje se vam zahvaljujemo!

Dostava možna tudi po pošti.

Naročnik oglasa: Cvetličarstvo Valter Grižančič, s.p.

Tagi