Na tržnici v Domžalah ob petkih zadiši po pečenih piščancih

Vonj po pečenih piščancih, ki nas je zadnjih 25 let ob petkih vabil na ploščad pred Veleblagovnico v Domžalah (TUŠ center), se po novem ob petkih širi novi lokaciji – večnamenski ploščadi na domžalski tržnici.

Pečene piščance “po ptujsko” se po novem ob petkih dobi na novi lokaciji. 25 let so jih pekli na ploščadi Tuš centra v Domžalah (nekdanja Veleblagovnica). S peko piščancev je najprej začel Ljubo Žafran, zadnjih 15 let pa jih peče njegov sin Dejan s “prvo ženo“ Barbaro. Pečene piščance “po ptujsko” in svinjska rebrca “po štajersko” bo vsak petek med 8.30 in 15.30 uro možno po novem dobiti na večnamenski ploščadi domžalske tržnice.

Sprejemajo tudi rezervacije na mobilni telefon 040 300 038.

Pa dober tek!

Miha Ulčar

Tagi