Na Podrečju nova kavarna Skandi

V Domžalah je v petek, 4. junija 2021, svoja vrata odprla nova kavarna, ki nosi ime Skandi. Kavarna s skandinavskim pridihom, se nahaja v mirnem in z naravo obdanem okolju na Podrečju pri Domžalah, kjer se nahaja logistični center kamionskega transportnega podjetja Dobravc Transport.

Nova kavarna v naše kraje prinaša svežino in obenem še nekaj skandinavskega pridiha, od tod tudi ime Skandi. Za ta korak, da se v logističnem centru podjetja Dobravc Transport odpre kavarna, se je odločil Rok Dobravc, ki je tudi sam skupaj z bratom vpet v družinsko podjetje, kjer opravljajo mednarodni transport na relaciji Slovenija-Skandinavija.

Nova stavba logističnega centra, ki so jo odprli nedolgo nazaj, v njej pa se nahajajo tudi še nekatera druga podjetja, je po besedah Roka več kot primerna, da se je v njej uredilo še kavarno. Poleg tega, da je na voljo veliko parkirišče, se v neposredni bližini nahaja tudi sprehajalna pot ob Rači in Kamniški Bistrici, kar pomeni, da bodo sedaj imeli tudi sprehajalci možnost, da med sprehodom vzamejo krajši počitek in v miru spijejo kavico ali kakšen drug napitek, se posladkajo s sladico, sladoledom … Na svoj račun bodo prišle tudi mlade družine, saj se poleg letnega vrta nahajajo tudi igrala za otroke. Skratka, poskrbljeno je za vse.

Prijeten ambient kavarne nosi pridih Skandinavije, kar boste lahko hitro opazili tudi sami. Še več. Poleg standardne ponudbe različnih vrst napitkov, vas bodo tam čakale tudi sladice, sladoled ter toast s skandinavskim lososom.

Ker je z dobro jutranjo kavico dan veliko lepši, bodo poskrbeli tudi za to, saj kavarna vrata odpira že ob 5.30 uri, do 9. ure dopoldan pa vas ob kavici razvajajo še z rogljičkom. Kmalu pa se boste lahko posladkali tudi z izvirnimi švedskimi sladicami.

Kavarna Skandi se nahaja na Tkalski ulici 1, na Podrečju pri Domžalah, v bližini tovarne Tosama (ob cesti Vir – uvoz na AC Domžale). Svoja vrata ima odprta vsak dan in sicer od ponedeljka do četrtka med 5.30 in 22. uro, ob petkih med 5.30 in 23. uro, ob sobotah med 7. in 23. uro ter ob nedeljah med 7. in 20. uro zvečer.

Kavarno Skandi lahko spremljate tudi preko FB profila, za vse informacije pa so dosegljivi na e-naslovu kavarna.skandi@gmail.com.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Kavarna Skandi, Vido Repanšek

Komentarji uporabnikov
Tagi