Moški poletni čevlji – kakšen model izbrati?

Poletje je tukaj, zato je čas za poletne trende, s katerimi boste popestrili vaš videz in poskrbeli za udobje.

Časi, ko so samo ženske skrbno načrtovale svojo modno podobo in skrbele za dovršen videz, so mimo. Naj se fraza sliši še tako obrabljena, a obleka resda naredi človeka. Moški se dandanes vedno bolj zavedajo, da je za samozavest in dobro počutje potreben tudi imidž, ki je usklajen z aktualnimi trendi in modnim slogom. Med ključnimi kosi, ki lahko poudarijo in dopolnijo celoten stajling, so zagotovo čevlji. Nikakor ni odveč poudariti, da je treba izbiri obutve posvetiti (vsaj) toliko pozornosti kot izbiri prave kombinacije oblačil, a gremo lepo po vrsti.

Mokasini – prava izbira za vsakdan

Preden se odločite za nakup novega para čevljev, se vprašajte, za kakšno priložnost pravzaprav iščete novo obutev. Bo že vejalo, da so pripadnice nežnejšega spola največje oboževalke čevljev, v svoji zbirki pa imajo več parov, ki jih nato spretno kombinirajo s preostalimi kosi oblačil in modnih dodatkov. Takšne taktike se marsikdaj poslužujejo tudi moški. Zaradi vsakodnevnega tempa in številnih aktivnosti, se zagotovo ne bi udobno počutili v čevljih, ki jih nosite na poslovnem sestanku, nato pa bi se v njih znašli še v telovadnici, kajne? Na spletni strani Answear je na voljo nadvse pestra ponudba različnih modelov obutve, ki so primerni za različne priložnosti. Morda se odločite za športne superge, ki bodo odlična izbira tudi med sproščenim sprehodom po parku, ali pa izberete poletne sandale, ki jih lahko ponosite tudi v nekoliko bolj sofisticirani različici. Na izbiro je tudi bogata izbira čevljev priznanih blagovnih znamk. V primeru, da iščete nosljive in udobne čevlje, ki jih boste vsakodnevno lahko skombinirali k različnim imidžem, pobrskajte po ponudbi moških mokasinov in srednje visokih čevljev (https://answear.si/k/moski/obutev/mokasini-in-srednje-visoki-cevlji). V primeru, da iščete čevlje, ki se bodo kar najbolje ujemali z večino kosov vaše garderobe, izberite čevljev v rjavi barvi, ali pa se odločite za barvo konjaka. V ponudbi so različni modeli, morda izberete gladke mokasine brez dodatkov, ali pa takšne, ki jih bo denimo krasil logotip blagovne znamke, kovinski detajli ali vezalke. V primeru, da iščete obutev za vsakdan, pobrskajte med ponudbo čevljev iz naravnih materialov, kot je denimo usnje, saj ste lahko prepričani, da bodo vaša stopala v takšni obutvi dihala, zato bo občutek toliko prijetnejši.

Kakšen model superg boste izbrali?

Če se tudi vi ne morete upreti večnemu športniku v sebi, se boste zagotovo strinjali, da je mogoče h kateremukoli imidžu skombinirati pravi par superg (https://answear.si/k/moski/obutev/modne-in-sportne-superge). Res je, bo že veljalo, da so časi, ko so superge kraljevale samo telovadnicam, pošteno mimo. Dandanes je mogoče superge nositi na toliko načinov, kot je pravzaprav njihovih lastnikov. Morda se odločite za nekoliko bolj umirjeno različico in izberete enobarvne superge v beli ali črni barvi, ki jih boste lahko nosili ob elegantnih poslovnih oblekah, ali pa izberete pisane superge, ki bodo vašemu celotnemu videzu dodale le še piko na i. Izbira je vaša. Preverite med ponudbo različnih barv, vzorcev in materialov na spletni strani Answear, kjer se lahko odločite za nakup superg v nekoliko bolj elegantni različici, ali pa izberete tipično športne superge, ki bodo poudarile športni duh v vašem vsakdanjem videzu.

Naročnik oglasa: answear.si 

 

Tagi