Mesec žena v Termah Snovik

Preverite in izberite čudovita sprostitvena darila.

Zate. Za tvojo drago. Za tvojo mamo.
Za tvojo prijateljico. Za babico.
Za teto. Za hčerko.
Vedno pa v najboljši družbi.

V mesecu marcu bodo dnevi v Termah Snovik še posebej rezervirani za nežnejši spol. Zato smo za vas izbrali čudovite ideje za popolno razvajanje telesa in duha. 

Darilo je odličen način, da izrazimo hvaležnost in priznanje ženskam v našem življenju. Toda izbira pravega darila ni vedno lažja, se strinjate? Res je. In lepo je podariti edinstveno in uporabno darilo. Vaša odločitev bo vedno prava, če se odločite za razvajanje in pravo sprostitev, ki si jo ženske premalokrat namenijo.

Darila v Termah Snovik so darila narave za vse vaše čute.

VODA. Občutite moč zdravilne termalne vode.

Dragocena darila narave nam dajejo zdravilno moč. Zrak, sonce in seveda voda. Prepustite se jim, kopajte se v njih in seveda zauživajte jih. Voda v termah je zdravilna termalna voda, črpana več sto metrov globoko s številnimi minerali. Zaužijte jo na vsakem koraku v našem eko svetu.

Ker cenite svoje telo, si poklonite kopanje in gibanje v bazenih s termalno vodo.

Vabimo na:

  • vsakodnevno vodno telovadbo ob 10. uri
  • vsako sredo na vodno aerobiko ob 19. uri
  • rekreativno plavanje vsak torek in nedeljo ob 19. uri

SVET SAVN. Savnanje in izbrani savna programi za krepitev zdravja.

Privoščite si vročo sprostitev ob prijetnih zamahljajih savna mojstra in pustite, da omamno dišeča aroma sprosti vaše telo in duha.

Vsak četrtek od 18:00 do 19:30 v marcu v Svetu savn potekajo posebni savna rituali z aromatičnimi dišavami eteričnih olj.

Četrtkovi termini v marcu: 3. 3., 10. 3., 17.3., 24.3., 31.3. 2022

Savna program:

  • 18:00 – Vrtinčenje zraka v finski savni
  • 18:30 – Pilingi v turški savni
  • 19:00 – Vrtinčenje zraka v finski savni

Za savne programe ni potrebno posebno doplačilo. Svet savn ima tudi okrepčevalni kotiček z vodo, sadjem in zeliščnim čajem.

WELLNESS RAZVAJANJE. Masaža in Kneipp tretma.

Sproščanje in lepotičenje z zagotavljanjem boljšega počutja in pravega ravnovesja med telesom in duhom.

Sproščujoča masaža Melisa, 50 min, cena 48,00€  38,40 € z 20 % popustom

Masaža z nežnimi in počasnimi gibi z eteričnimi olji melise je namenjena sproščanju celega telesa. Prednostno je namenjena predvsem tistim, ki so zaradi vsakodnevnih obveznosti pod stresom, jim pomanjkanje energije ali imajo težave z nespečnostjo.

Kraljevska pedikura Snovik, 100 min, cena 60,00 € 48,00 € z 20 % popustom

Kraljevska pedikura Snovik je postopek negovanja in sproščanja stopal. Namenjena je vsem, ki si želite razvajanja stopal in občutek gladke in mehke kože na stopalih.
Vaša stopala so na koncu tretmaja urejena in negovana, kar  vpliva na celotno izboljšanje počutja.

Tretma vključuje:

  • Namakanje nog v zeliščni kopeli
  • Piling stopal in nog do kolen
  • Odstranjevanje trde kože
  • Odstranjevanje obnohtne kožice
  • Krajšanje in oblikovanje nohtov
  • Maska za stopala
  • Lakiranje
  • Masaža nog

Kneipp tretma Sijoča in gladka koža (ščetkanje, masaža celega telesa in obliv celega telesa), 70 min 71,00 € 56,80 € z 20 % popustom

V svoji koži se boste počutili odlično, nahranite jo s skrbno oblikovanim Kneipp tretmajem. Izboljša prekrvavitev in zmanjša napetost. S ščetko iz naravnih materialov najprej odstranimo odmrle celice. Sledi 50-minutna masaža celega telesa z naravnimi olji, ki nahranijo kožo. Kožo še dodatno prekrvavimo in oživimo s hladnim Kneippovim oblivom celega telesa. Vaša koža je mehka in voljna, počutje pa bo čudovito.

Enostaven in varen nakup lahko opravite v spletni trgovini term na https://www.terme-snovik.si/si/trgovina. Po nakupu prejmete oblikovan darilni bon po pošti ali kar preko elektronske pošte v PDF formatu. Naknadno je potrebno opraviti rezervacijo storitve za želeni termin na info@terme-snovik.si ali 01 83 44 100.

HRANA. Gurmansko razvajanje.

Naj vas zamikajo opojne dišave posebnega menija za dan žena in materinski dan.

4-hodni meni:

Predjed
FUŽI Z JURČKI S PRELIVOM JOGURTOVE  OMAKE

Juha
FRANCOSKA ČEBULNA JUHA

Glavna jed
PURANJA ROLADA S PRŠUTOM IN SIROM PO DUNAJSKO

RAMSTEK V POPROVI OMAKI

SKUTNI ŠTRUKLJI

SESTAVLJENA SOLATA

Sladica
ČOKOLADNI MUS Z VANILIJEVIM SLADOLEDOM IN BUČNIM OLJEM

Cena: 22,50 € na osebo

V restavracijo POTOČKA ste vabljeni vsak dan v tednu. Za vas smo odprti od 7. ure za kavico ali čaj do 22. ure zvečer. Razvajali vas bomo z dnevno svežimi kosilo in jedmi po naročilu. Vsak dan imamo v ponudbi 3 menije za kosilo – mesni, ribji in vitalni Kneipp meni. Prav tako pa bomo za vaše praznovanja rojstnega dne, obletnic in drugih priložnosti pripravili skrbno oblikovan meni za skupine, da bo vaše praznovanje ostalo v nepozabnem spominu. Za slajše praznovanje pa vam priporočamo naročilo torte po vašem okusu v slaščičarski delavnici, kjer pečemo domače okusne torte.

SMEH. Hrana za dušo.

Smeh. Nasmejte se do ušes z Vesno Andjelković v komediji Ljubezenski oglas. Dogodek bo potekal v soboto, 12. marca ob 20. uri v naši večnamenski dvorani Tuhinjka. Vstopnice lahko kupite ali rezervirate vnaprej vsak dan na recepciji term.

BRANJE. Narava je navdih za branje.

Zajemite sveži zrak, poiščite svoje najljubše drevo in ga objemite. Drevo nas podpira, nam daje moč in pogum in vzpodbuja boljše počutje. Nato odprite knjigo in preberite svojo najljubšo zgodbo.

Z veseljem vas pričakujemo, prav tako smo vam na voljo za vse informacije in rezervacije na telefonski številki 01 83 44 100 ali preko email naslova info@terme-snovik.si.

Eko svet termalnih užitkov vas vabi. V objem gozdov Tuhinjske doline le 9 km od Kamnika.

Naročnik oglasa: Terme Snovik

 

Tagi