Menjava pnevmatik: Oktobrska akcija v Peugeot centru Rodex

Prihaja čas, ko bo moral vaš jekleni konjiček zamenjati obuvala. Zakon o varnosti cestnega prometa v 114. členu določa, da morajo biti med 15. novembrom in 15. marcem vozila opremljena z zimsko opremo. Zimskih pnevmatik ne nameščate na svoje jeklene konjičke le zaradi zakona ampak predvsem zaradi varnejše in zanesljivejše vožnje. Zaradi neustreznih obuval lahko vaš jekleni konjiček hitro izgubi tla pod kolesi, posledice pa so lahko katastrofalne.

Letne pnevmatike niso primerne za vožnjo po snegu, ledu in v mrzlih pogojih, saj je njihova zmes drugačna. Na poledeneli cesti vas lahko z letnimi pnevmatikami hitro zanese, posebej nevarno pa je po zasneženi cesti voziti v klanec, saj lahko vozilo začne neobvladljivo drseti, nesreča pa je v veliko primerih neizogibna. Zavedati se moramo, da so pnevmatike na vozilu izredno pomembne, saj so edini stik s cesto. Pod zimsko opremo spada ali komplet štirih zimskih pnevmatik z oznako M + S z minimalno globino profila 3 milimetre ali komplet letnih pnevmatik z enako minimalno globino profila in s pripadajočimi snežnimi verigami za pogonski kolesi.

Oktobrska akcija v Peugeot centru Rodex: 25% popust na premontažo, previjačenje in centriranje pnevmatik

V Peugeot centru Rodex na Rovah poleg prodaje novih in rabljenih vozil, nudijo tudi široko paleto storitev za motorna vozila, njihove dolgoletne izkušnje na področju servisiranja motornih vozil, pa jih odlikujejo in postavljajo na mesto enega najboljših servisov daleč naokoli.

Prav tako vam na pooblaščenem servisu Peugeot nudijo hitro, ugodno in kakovostno menjavo pnevmatik ter ostale vulkanizerske storitve:

  • Premontaža in previjačenje pnevmatik
  • Uravnoteženje (centriranje) pnevmatik
  • Popravilo poškodovanih pnevmatik
  • Hramba pnevmatik

Pred letošnjo zimsko sezono so v Peugeot centru Rodex za vas pripravili najboljšo ponudbo in sicer v mesecu oktobru nudijo 25% popust na premontažo, previjačenje in uravnoteženje (centriranje) pnevmatik. Odlična priložnost, da svojega jeklenega konjička preobujete pravočasno, obenem boste še prihranili in se izognili novembrski gneči.

Na servis oz. premontažo pnevmatik se lahko prijavite preko s klikom na spodnjo spletno prijavnico ali pa jih pokličete na telefonsko številko 01 729 92 00.

⇒ PRIJAVA NA SERVIS ⇐

Servisna delavnica med delavnikom od ponedeljka do petka obratuje od 6. do 18. ure, ob sobotah pa od 8. do 12. ure.

Ne pozabite: Pnevmatike so edina povezava med vašim vozilom in cestiščem, zato je od njih odvisna tako varnost voznika kot tudi potnikov.

Naročnik oglasa: Peugeot center Rodex

 

Tagi