Lekarna Bistrica na novi lokaciji

V avgustu je Lekarna Bistrica v Domžalah pričela obratovati na novi lokaciji. Zaključili so namreč s selitvijo v nove, večje prostore, ki so prijaznejši tako strankam, kot tudi zaposlenim.

Moderno opremljena lekarna se nahaja v nakupovalnem središču Mercator Center Domžale, na Cesti talcev 4, vhod v lekarno pa je mogoč tako iz nakupovalnega središča, kot tudi direktno s parkirišča pri vhodu na stadion Domžale.

Boljša dostopnost

Prednost nove lokacije je zagotovo parkirišče pred lekarno, ki strankam omogoča hitrejši in lažji dostop, za tiste, ki se v nakupovalnem središču zadržijo tudi zaradi drugih opravkov pa je vhod v lekarno omogočen direktno iz nakupovalnega središča.

Večji prodajni prostor ter prostor za osebni posvet

Večji prostor za stranke sedaj omogoča širšo in pestrejšo izbiro kozmetičnih izdelkov, prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov, kot tudi drugih izdelkov za nego in izboljšanje vašega zdravja, zdravja vaših otrok ter hišnih ljubljenčkov.

V Lekarni Bistrica se zavedajo izrednega pomena osebnega pristopa, zato so pri sami zasnovi in razporeditvi posebno pozornost namenil tudi prostoru, ki bo namenjen strokovnemu svetovanju. Le-ta omogoča diskreten ter bolj oseben posvet s strokovnim lekarniškim osebjem.

Tudi v novih prostorih osebje prijazno in sočutno prisluhne željam in potrebam občanov, ter jim s strokovno podkovanostjo svetuje pri iskanju in izbiranju izdelkov, namenjenih ohranjanju zdravja.

Robotizirano skladišče

V lekarni Bistrica si sedaj pri vsakodnevnem delu pomagajo z avtomatiziranim lekarniškim sistemom skladiščenja in prinosa zdravil. Kako robotizirano skladišče deluje, si lahko ogledate skozi izložbo v avli Mercatorja. Gre za prvega lekarniškega ‘robota’ v tem okolišu, ki med drugim poskrbi tudi za to, da med izdajanjem zdravil ne prihaja do napak.

V tednu od 5.-10.9. bo v lekarni potekal teden promocij in popustov. Vsa kozmetika in prehranska dopolnila vam bodo na voljo 20% ceneje.

Obratovalni čas Lekarne Bistrica na novi lokaciji je od ponedeljka do petka med 8. in 19.uro ter v soboto med 8. in 13.uro.

Za več informacij, naročila zdravil ali posvet jih pokličite na telefonsko številko 08 205 48 58 ali jim pišite na e-pošto info@lekarna-bistrica.si.

Naročnik oglasa: Lekarna Bistrica

Tagi