Kozolec na travniku – prijeten prostor za nepozabne dogodke, druženja in zabave

Na novo oživeli in več kot sto let star kozolec, Kozolec na travniku v Dobu pri Domžalah, pod svoje okrilje lepo in prijazno vabi vse, ki si želijo prijetnega druženja v prekrasnem ambientu pristne narave, obogatene z dragocenim bogastvom kulturne dediščine.

Objekt zgrajen v sklopu domačije iz 19. stoletja pripoveduje zgodbo o tradiciji, obenem pa pričara neverjetno moč gostoljubnosti ter topline. V svoji dnevni podobi navdihuje, zasije in nagovarja, v večerni preobleki pa kot magični sopotnik v romantičnem soju večernih luči očara in začara.

Mlada in zagnana ekipa vas bo z veseljem sprejela in prijazno pospremila na ogled prekrasnega prizorišča, ki ponuja številne možnosti za organizacijo najrazličnejših srečanj in praznovanj. Pod Kozolcem na travniku lahko v lastni režiji ali s pomočjo ekipe pripravite in doživite:

  • poslovna srečanja, team buildinge,
  • poročne in rojstnodnevne zabave,
  • praznovanje obletnic in pomembnih jubilejev,
  • varstvo otrok.

Kozolec na travniku v Dobu pri Domžalah pod svoje okrilje naenkrat sprejme do 120 gostov, imajo pa tudi namenski prostor rezerviran za catering, kjer lahko izbrani kuharji v času druženja pripravljajo želene kulinarične dobrote. Za goste je na voljo tudi ogromno parkirišče, možnost prenočitve pa nudijo v sosednjem Hostlu.

Še pravočasno si rezervirajte želeni termin in v prijetni družbi pod Kozolcem na travniku preživite nepozabne trenutke, ki vam bodo zagotovo še dolgo ostali v prijetnem spominu.

Za kakršnekoli dodatne informacije je ekipa Kozolca na travniku dosegljiva po e-mailu: kozolec@hisanatravniku.si, kjer lahko povprašate tudi za nasvet ali pomoč pri organizaciji dogodka. Z veseljem vam bodo pomagali.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kozolec na travniku

 

Tagi