Ko novi cilji odprejo nove poti

Jesen je čas, ko se po vročem poletju začne vse počasi umirjati. Uzremo se proti svojim sanjam in si zastavimo nove cilje, ki jih bomo uresničili. Naš Klub poslovne odličnosti Domžale z okolico je zato v soboto, 1. oktobra 2022, članice Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije. Povezovanje, mreženje, izmenjava mnenj ter razvajanje za dušo so bili vodilo našega osrednjega dogodka.

Domžale, mesto, ki slovi po slamnikih, je bil odlična lokacija, da se dan začne v sodobno urejenem slamnikarskem muzeju. Predstavnik muzeja nas je popeljal od nastanka slamnikarske obrti pa vse do danes.

(Foto: Jernej Rihar)

Naše lokalno okolje ponuja tudi veliko naravnih in atraktivnih turističnih točk, zato smo udeleženkam želeli razkazati eno izmed njih, mini deželo, ki leži tik pod Veliko planino. Eco Resort, ki združuje čarobnost in edinstvenost doživetja v osrčju narave nam je ponudil pravljičnost male Velike planine v dolini. Po dobrodošlici je sledil voden ogled takoj zatem pa uvodni pozdrav kamniškega župana, Mateja Slaparja ter direktorja Eco Resort, Matjaža Zormana.

(Foto: Jernej Rihar)

Ravno ta dan smo vstopili v rožnati mesec, ki je tradicionalno posvečen ozaveščanju raka na dojkah. Gostili smo izjemno Petro Miklič in prisluhnili njeni življenjski zgodbi. Petra je zagotovo ena izmed čudovitih žensk, ki ji je življenje prineslo veliko preizkušnjo, a kljub temu ostaja zvesta sama sebi in polna optimizma do življenja.

(Foto: Jernej Rihar)
Sledilo je motivacijsko predavanje naše najboljše plavalke vseh časov, dobitnice srebrne olimpijske medalje ter psihologinje, Sare Isaković. Sara nas je spoznala z močnimi psihološkimi prijemi s pomočjo kateri lahko ostanemo motivirani, samozavestni in tako svoje sanje spremenimo v cilje.
(Foto: Jernej Rihar)
Žametni glasovi glasbene skupine Kvatropircev so nam postregli z butičnim koncertom in zaigrala so nam srca. Publika je bila navdušena in fantje so za svoj nastop prejeli stoječe ovacije.
(Foto: Jernej Rihar)

Poseben čar je, ko lahko skupaj ustvarjamo nepozabne zgodbe.

Napisala: Damjana Jagodic, predstavnica za stike z javnostjo in interno komunikacijo

Zahvaljujemo se našim donatorejm, ker smo skupaj z njimi lahko soustvarili prečudovit dogodek: Pošta Slovenije d.o.o., Geberit prodaja, d.o.o., Spiriton Coachin, Slaščičarstvo Konna, Diplomirana astrologinja Irena Dolar, Gostinske storitve Gregor Mohorič, Frizerski salon Sia Hair Beauty iz Kamnika, Fotograf Jernej Rihar, Ana Peskar s.p., Cvetličarna Omers, Krinolina, Pivovarna Pod Menino, Hahn spirits d.o.o., Koželj, d.o.o., Lundi čaroben dotik, SG Guzelj d.o.o., Tesarstvo in krovstvo Igor Štebe s.p., Komenda.

 

Tagi