KMC Motoshop – vse za motoriste na enem mestu!

Prepričani smo, da ste vsi ljubitelji motorjev že slišali za Motoshop KMC. Če pa še ne, potem je sedaj skrajni čas, da jo spoznate, saj vam na enem mestu ponuja vse, kar potrebujete za varno vožnjo na motorju.

Spoznaj KMC Motoshop

Motoristična trgovina KMC je na trgu prodaje motoristične opreme prisotna že od leta 2006. Sprva je bila usmerjena le v prodajo Yamahinih izdelkov, nato pa je svojo ponudbo razširila tudi na ostale blagovne znamke kot so Ixs, Richa, Hevik, Tschul in še mnoge druge.

Z leti uspešnega delovanja se je njihova ponudba tako razširila, da je KMC Motoshop danes eden največjih ponudnikov motoristične opreme v Sloveniji. Njihov prodajni salon se nahaja v Ljubljani, za hiter in enostaven nakup motoristične opreme pa vam je na voljo tudi njihova spletna trgovina. V njej boste na enem mestu našli vse za motoriste, poleg tega pa tudi navtično opremo in rekvizite ter opremo za različne vodne športe.

Prednosti nakupovanja v spletni trgovini KMC Motoshop

Seveda se lahko kadarkoli oglasite v prodajnemu salonu KMC Motoshop, kjer si lahko v živo ogledate nekatere izdelke na zalogi.

Še enkrat več pa se je izkazalo, da ima nakupovanje v spletni trgovini KMC Motoshop za kupce številne prednosti, katere izpostavljamo v nadaljevanju. To so:

  • Pestra ponudba kakovostne moto opreme

V spletni trgovini KMC Motoshop vam je na voljo izključno najbolj kakovostna moto oprema. Vsi izdelki so razvrščeni v posamezne kategorije, zato je njihovo iskanje zelo enostavno. Če natančno veste, kaj iščete, potem za iskanje lahko uporabite napredni iskalnik, s katerim je iskanje želenega izdelka še hitrejše.

  • Moto oprema najbolj priznanih blagovnih znamk

V ponudbi KMC Motoshop je zbrana moto oprema najbolj priznanih blagovnih znamk, ki so na področju motociklizma med vodilnim na sveti. To je dodatna garancija za kakovost vseh izdelkov, ki so vam na voljo v ponudbi. Strah pred tem, da bi kupovali mačka v žaklju, pa je posledično popolnoma odveč.

  • Različne možnosti plačila

KMC Motoshop svojim kupcem omogoča različne možnosti plačila, in sicer po povzetju, po predračunu, plačilo s PayPalom ter kreditnimi oziroma plačilnimi karticami. To vam omogoča, da izberete sebi najbolj priljubljen način plačevanja, na katerega ste najbolj navajeni.

  • Možnost nakupa na obroke

Poleg vseh različnih možnosti plačevanja, vam je na voljo tudi nakup na obroke oziroma hitri kredit LeanPay. Za to ne potrebujete izpolnjevati nobene papirnate dokumentacije, ampak lahko celoten postopek odobritve opravite kar s pomočjo aplikacije iz domačega naslonjača.

  • Hitra dostava

Dostava naročenih izdelkov je odvisna od njihove razpoložljivosti. Vsi izdelki, ki so na zalogi in so bili naročeni do 14.00, so odpremljeni še isti dan, zato ste lahko prepričani v to, da boste naročene izdelke prejeli na izbrani naslov v zelo kratkem času. Nič ve nepotrebnega čakanja.

  • Artikli v akciji

V spletni trgovini KMC Motoshop vam je vedno na voljo pester nabor artiklov po akcijskih cenah, ki se neprestano dopolnjuje. Na ta način lahko dobite izjemno kakovostne izdelke po izjemno ugodnih cenah, zato jih nikakor ne spreglejte.

Ponudba spletne trgovine KMC

Spletna trgovina KMC resnično na enem mestu ponuja vse, kar potrebujejo motoristi za varno in brezskrbno vožnjo v različnih vremenskih razmerah. Poleg Yamaha motociklov, skuterjev in štirikolesnikov, je celotna ponudba moto opreme razvrščena v posamezne kategorije izdelkov. Med najbolj popularne sodijo:

  • Čelade

Čelada za motor je edini kos moto opreme, ki je zakonsko obvezen. Njena uporaba močno zmanjša verjetnost smrtnih nesreč in težjih poškodb, zato je pomembno, da je kakovostna. V ponudbi KMC so vam na voljo preklopne, integrirane, jet, enduro, garage, modularne in otroške čelade različnih blagovnih znamk. Vse so izdelane v skladu z vsemi varnostnimi predpisi.

  • Obutev

Čeprav motoristični čevlji niso obvezen del opreme, pa so vsekakor priporočljivi, saj je vožnja z njimi bistveno bolj varna. Motoristična obutev se med seboj razlikuje predvsem glede na slog vaše vožnje, zato lahko izbirate med športnimi, touring, enduro, kros in retro motorističnimi čevlji. Pri izbiri bodite pozorni predvsem na velikost in udobje.

  • Konfekcija

Tudi kategorija motorističnih oblačil zajema zelo širok nabor različnih izdelkov. To je velikokrat žal spregledan vendar nadvse pomemben del moto opreme, saj poskrbi za udobno in varno vožnjo ter zaščito v primeru slabih vremenskih razmer. V ponudbi so vam na voljo ženske in moške motoristične hlače in jakne, kombinezoni, moto rokavice, dežna oblačila, tehnično perilo, podkape in še mnogo drugega.

  • Kros oprema in druga dodatna oprema in deli

KMC Motoshop pa je tudi ponudnik motokros opreme priznanih blagovnih znamk. Ne spreglejte pestre ponudbe motokros čelad, očal, oblačil, škornjev in ostale zaščitne opreme.

V kategoriji dodatne opreme boste naleteli na torbe, nahrbtnike, ogledala, pokrivala, vizirji, nosilci za telefone in GPS, zavore, filtri, verige in verižni seti ter še mnogo druge opreme in delov motorja.

Ne spreglejte pa tudi ponudbe različnih olj in maziv, ki so nujno potrebna za vredno vzdrževanje vašega jeklenega konjička.

Strokovna in prijazna KMC ekipa poskrbi za vse vaše motoristične potrebe

Ne veste, katere motoristične hlače so za vas najbolj primerne? Iščete najboljšo motoristično čelado za vas? Brez skrbi! Če potrebujete pomoč pri izbiri, zaposleni v KMC Motoshopu so vedno pripravljeni pomagati.

S strokovnim znanjem in izkušnjami vam bodo pomagali izbrati najbolj primerno opremo za vaš stil vožnje in okolje, v katerem se vozite.

Nakup motoristične opreme pri KMC Motoshopu vam bo zagotovil popolno zadovoljstvo in varnost na vaših vožnjah. Tako se boste lahko osredotočili samo na uživanje v vožnji.

Naročnik oglasa: KMC d.o.o.

 

Tagi