Klasični sobni copati

Za marsikoga so copati že nekaj tako običajnega, da se sploh ne zavedamo, kdaj jih obujemo. Nataknemo jih takoj, ko vstanemo iz postelje, obujemo jih ko pridemo domov in sezujemo čevlje, samodejno pa stopala vtaknemo vanje ko se iz kavča sprehodimo do hladilnika.

So verjetno eden redkih kosov v domu, ki ga uporabljamo s takšno avtomatizacijo. Je pa res, da je to mogoče le, če imamo svoj najljubši par, v katerem se počutimo udobno, prijetno in domače. In kakšni so vaši sobni copati

Klasični sobni copati

Vsi imamo doma vsaj en par klasičnih sobnih copat »za nataknit«. Za te copate je značilno, da so izredno mehki, saj sta mehka tako zgornji del kot podplat. Sobni copati Brodi so izjemno praktični in jih je enostavno shranjevati. Največkrat so izdelani iz blaga, nekoliko bolj kakovostne različice pa iz usnja. V primerjavi z blagom je usnje veliko bolj odpornejše na obrabo, in čeprav izgleda mrzel material, je veliko bolj topel. Usnje je naraven material, ki regulira toploto, obenem pa omogoča, da stopalo v usnjenem copatu diha, se ne poti in razvija neprijetnih vonjav.

Copati s trdim podplatom

Verjetno poznate copate, ki imajo namesto mehkega podplata trdo gumo, velikokrat še nekoliko privzdignjeno. Nekateri takšnim copatom ljubkovalno pravijo »dedkovi« copati. Prednost takšnih copat je večje udobje v primeru daljšega nošenja, prav tako so zaradi dvignjenega in ergonomskega podplata priljubljeni pri tistih, ki imajo težave s hojo ali jih je strah, da se bodo prehladili skozi mrzla tla.

Krzneni copati

Izredno topli zimski copati so eni tistih, ki si jih vsak zaželi, ko mu je hladno v stopala. To so mehki in udobni krzneni copati, največkrat so izdelani v kombinaciji z usnjeno zunanjostjo in krzneno notranjostjo. Gre za najboljšo možno kombinacijo, saj sta tako usnje kot krzno naravna materiala, ki regulirata toploto, dihata in preprečujeta pregrevanje stopala, potenje in razvoj neprijetnih vonjav. Poleg tega, da so takšni copati izjemno udobni za nošenje, so tudi trajni in funkcionalni. Sliši se nenavadno, ampak v zimskem času krzneni copati grejejo, poleti pa hladijo. Čeprav so najbolj običajni ženski krzneni copati, pa so na voljo tudi moški copati.

Ročni usnjeni izdelki Brodi

Že res, da je vsak copat copat, vendar ni vsak copat dober copat. Če iščete najboljše zase ali za koga drugega, so kakovostni moški ali udobni ženski copati prava izbira. Usnjeni izdelki Brodi so unikat, saj je vsak kos izdelan ročno, izpod rok usnjarskih mojstrov, v njihovi ponudbi pa najdete le kakovostne materiale – usnje in krzno. Obiščite spletno stran Brodi.si in raziščite ponudbo, kjer vas čakajo številni moški, ženski in otroški motivi, v kolikor pa iščete nekaj unikatnega, pa vam lahko izdelajo copate po naročilu.

Naročnik oglasa: Brodi – samosvoji usnjeni izdelki, Marko Brodar s.p.

 

Tagi