Kavarna Dežela igral z najlepšim razgledom na Domžale in okolico ponovno odpira svoja vrata

Zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja epidemije, si zadnje pol leta nismo mogli privoščiti, da bi spili kavico ali kakšen drug napitek v gostinskih lokalih. Prepričani smo, da skorajda ni človeka, ki ne bi pogrešal ta ritual in se obenem spraševal, kdaj bodo kavarne in gostilne spet odprle svoja vrata. Ker so se ukrepi v zadnjem obdobju začeli sproščati, je svoja vrata oziroma svoje terase že odprla večina lokalov tudi na širšem domžalskem območju. Od nedelje, 2. maja 2021, dalje boste lahko kavico ali kakšen drug napitek popili na terasi kavarne Dežele igral, ki se nahaja v zgornjem nadstropju Prodajnega centra Breza v Domžalah. To pa še ni vse. V mesecu maju so za vas pripravili akcijo in sicer vam na vso njihovo ponudbo nudijo 10% popust. Več o tem pa v nadaljevanju.

V Deželi igral, ki se nahaja v zgornjem nadstropju Prodajnega centra Breza v Domžalah, se poleg igralnice, kjer lahko s svojimi otroci preživite zabavno popoldne ali dopoldne, nahaja tudi prijetna kavarna s teraso, ki obiskovalcem s ptičje perspektive nudi najlepši pogled na Domžale in okolico, razgled pa se razprostira tudi na prekrasne Kamniško-Savinjske Alpe. V kavarni je obiskovalcem na voljo pestra izbira kavnih napitkov, brezalkoholnih in alkoholnih pijač, raznih prigrizkov in tort ter sladic.

Po polletnem premoru Kavarna Dežela igral v nedeljo, 2. maja 2021, ob 9. uri dopoldan ponovno odpira svoja vrata. Ravno pravi čas za nedeljsko dopoldansko kavico z najlepšim pogledom na Domžale in okolico. Kot je že običaj v Deželi igral, bodo na svoj račun prišli tudi vaši otroci, saj imajo na voljo različna igrala. Se pravi, da bo za igro poskrbljeno.

Že dopoldan vas v kavarni nad mestom čaka najboljša kavica, posladkate pa se lahko s tortami in sladicami

Kavarna v Deželi igral bo odprta vsak dan med 9. in 19. uro, tako da si že lahko v dopoldanskem času tam lahko privoščite odlično kavico ali pa kakšen drug napitek. Obenem pa se lahko posladkate z odličnimi torticami, kremnimi rezinami, ‘cakepopsi’ oz. ‘torto na palčki’, sadno kupo, točenim sladoledom … Na voljo bodo imeli tudi sendviče (Panini) in pizze.

Ne spreglejte akcije v maju

Za vas so v Deželi igral in kavarni pripravili posebno akcijo, saj vam do 31. maja 2021, na vso ponudbo nudijo 10% popust. Ob obisku jim pokažite kupon, ki si ga lahko sprintate ali pa enostavno preko mobilnega telefona odprete ta prispevek in kupon pokažete osebju kavarne Dežele igral.

Za več informacij lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 24 55 ali jim pišete na e-naslov: info@zaljec.si. Prav tako več informacij o Deželi igral in kavarni najdete na spletni strani www.zaljec.si, spremljate pa lahko tudi njihovo Facebook stran in Instagram profil.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič Zupančič

Tagi