Kariatida vas sedaj razvaja v Trzinu

V stari Grčiji so Kariatide predstavljale ženske kipe, ki so imele vlogo podpornih stebrov v arhitekturi. V današnjem času in v našem prostoru, pa se Kariatida imenuje kozmetični studio, ki ga že vrsto let vodi Lili Jemec iz Trzina.

Do sedaj je kozmetični studio Kariatida deloval v Preserjah pri Radomljah. In kot nam je povedala Lili, so potrebovali nove, večje prostore, ki so jih našli v Industrijski coni v Trzinu (Hrastovec 10), kjer so pred kratkim odprli svoja vrata.

V kozmetičnemu studiu Kariatida, vas bo čakalo popolno razvajanje, od pedikure, manikure, terapevtske masaže, shellac nohti, depilacije, specialne brazilske depilacije in tudi skupinske vadbe. Vse to vas v Kariatidi čaka po zmernih cenah. Novi salon je sedaj večji in bolj prijazen za njihove stranke.

Tudi mi smo se udeležili otvoritve in se na lastne oči prepričali, kaj vse vam lahko ponudijo v kozmetičnemu studiu Kariatida, kjer so nam vso razvajanje, ki ga nudijo svojim strankam, tudi praktično prikazali.

Med drugim je na otvoritvi novega studia za pravo glam zabavo  poskrbel DJ Yoco, za čudovite aranžmaje pa so poskrbeli iz cvetličarne Ljubim cvetje. Kot se ob takšni priliki spodobi, so obiskovalce tudi pogostili. Med drugim smo si ogledali tudi poslikavo telesa – bodypainting in baby trening, ki ga je izvajala Renata Kocbek s.p.

Če si zaželite popolno razvajanje, potem vam priporočamo, da obiščete kozmetični studio Kariatida v Trzinu, kjer bodo poskrbeli za vašo lepoto. 

Utrinke iz otvoritve kozmetičnega studia Kariatida, pa si lahko pogledate v naši fotogaleriji.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi