Kalcer Trzin prenavlja za vas

Z željo po še boljši nakupovalni izkušnji v trgovini Kalcer Trzin s ponedeljkom, 27. junijem 2022 pričnejo z urejanjem ceste in dvorišča. Prometni režim bo spremenjen predvidoma do sredine avgusta. Cesta bo zaprta, prevoz mimo črpalke Petrol iz smeri Domžal v industrijsko cono ne bo mogoč. Dostop za kupce trgovin Kalcer, VELUX in Förch bo urejen.

“Zavedamo se, da bo gradbišče moteč dejavnik, saj bo podaljšal čas, potreben za dovoz in izvoz. S preureditvijo bomo pridobili nova parkirna mesta pred trgovino in skladiščem in s tem več prostora za naše stranke,” so v zvezi z gradbenimi deli povedali v podjetju Kalcer ter se vam obenem zahvaljujejo za razumevanje.

Kalcer je trgovina s 30-letno tradicijo, kjer ponujajo vse za suho in montažno gradnjo. V prodajnem programu imajo še hidroizolacijo, več vrst toplotne in zvočne izolacije, gradbeno kemijo in vse za fasade.

Z leti so za mnoga področja postali pravi strokovnjaki, zato se upravičeno lahko pohvalijo, da njihove trgovine ne ponujajo le izdelkov, pač pa tudi najinovativnejše rešitve. Kupcem vedno svetujejo in poizkušajo poiskati najboljšo in najbolj gospodarno rešitev.

Če za svoj problem sami ne najdete rešitve, se oglasite v trgovinah Kalcer v Trzinu, Mariboru ali Novem mestu. Njihovi zaposleni vam bodo z veseljem pomagali. Lahko pa jih obiščete v spletni trgovini Kalcer ali jim pišete na info@kalcer.si.

Miha Ulčar; Foto: Kalcer d.o.o.

 

Tagi