Kako nositi ženske superge, da boste poskrbeli za trendovski videz?

Časi, ko so bile superge rezervirane samo za športne dogodke in rekreacijo, so mimo. Ženske superge namreč veljajo za eno najbolj udobnih obutev nasploh, obenem pa jih je mogoče obuti k skorajda vsaki kombinaciji.

Splet so dobesedno preplavile podobe modnih vplivnic, ki superge kombinirajo praktično k vsemu. Poigrajte se s svojo domišljijo in svojo garderobo prevetrite s kančkom drznosti, pestrosti in kreativnosti.

Superge – nepogrešljiva obutev vsake modne navdušenke

Na voljo so različni modeli, barve in blagovne znamke, odločite se lahko za klasične športne superge znamke Nike ali Adidas ali pa nekoliko bolj trendovske z debelim podplatom, na voljo je tudi veliko modelov v nekoliko bolj elegantni različici, ali pa izberete vedno aktualne superge All Star z vezalkami. Ponudba ženskih superg je pestra, na voljo so različni modeli in barve, zagotovo pa boste našle tudi kaj zase. Pravzaprav obstaja toliko načinov nošenja in kombiniranja kot je superg samih.

Preden pa se odločite za nakup svojih novih superg, se vendarle vprašajte, ob katerih priložnostih jih nameravate obuti. V bogati izbiri različnih modelov boste zagotovo našle tudi takšne, ki bodo dopolnjevale vaš modni slog in se ujemale z večino garderobe. Nikakor ne boste zgrešile z nakupom superg v beli barvi. Lahko se odločite za enobarvne ženske bele superge, ki bodo pika na i dovršenemu videzu, sicer pa za nekoliko bolj drzen imidž izberite bele superge s kovinskimi dodatki in uspeh bo zagotovljen. Enako kot velja za bele, so tudi črne ženske superge preverjena izbira, ki bo poskrbela za dovršen videz pri katerikoli modni kombinaciji. Če želite nekoliko bolj eleganten in predvsem umirjen videz, izberite nizke lahkotne superge v črni barvi na vezalke z diskretnimi dodatki. V primeru, da se navdušujete nad športnim slogom oblačenja, izberite superge z debelejšim podplatom, ki so že nekaj sezon nadvse trendovska izbira.

Foto: Envato elements

S supergami iz naravnih materialov ne boste zgrešile

Pred izbiro pa vendarle premislite, kako pogosto nameravate nositi svoje nove superge. Ali iščete ženske superge, s katerimi boste odhajale na delo, popoldne po nakupih, morda pa še na kakšen sprehod? V tem primeru velja dobro premisliti, kakšen material izbrati. Nikakor ne boste zgrešile z nakupom superg iz naravnih materialov. Ne le da usnje velja za nepogrešljivo izbiro in večno klasiko, ki se poda h kateremukoli imidžu, poleg izredne trpežnosti ga namreč odlikuje tudi udobje pri nošenju. Vaš korak bo lahkoten, vaša noga pa se ne bo potila, saj je usnje izredno zračno. Omeniti pa velja tudi, da je za vzdrževanje usnja veliko lažje kot recimo platna ali semiša. Če si torej želite, da bodo vaše superge tudi po daljšem obdobju še vedno čiste, izberite usnjene, saj bo dovolj že, če jih boste po vsakem nošenju obrisale z vlažno krpo.

Izberite torbico, ki se ujema z vašim slogom

Poleg superg je nepogrešljiv del ženske garderobe tudi torbica. Ta nikakor ni le modni dodatek, temveč tudi nadvse uporaben pripomoček, kjer se skriva marsikaj. Prav zato pa mora biti torbica temu primerna. Potrebuje dovolj prostora, hkrati mora biti udobna, nosljiva in preprosto takšna, da se ujema z večino preostale garderobe. Prav zato ni skrivnost, da ima vsaka urejena ženska v svoji zbirki več torbic. Če se boste odločili za model, ki ga boste uporabljali vsak dan, velja izbrati takšnega, ki vsebuje dodaten pas, da bo ob prekomerni teži razbremenil vaša ramena. Pred nakupom preverite poglejte v notranjost ženske torbice, predvsem koliko predalov in žepov ima, da bodo vse reči na mestu in se boste tako izognili zamudnemu brskanju.

Pred nakupom se velja vprašati, za kakšno priložnost pravzaprav potrebujete torbico. Pravilo, da se mora torbica ujemati s čevlji resda ne velja več, a vsekakor pazite, da torbica ne bo preveč kričeča. V primeru, da si želite izbrati takšno, ki jo boste lahko kar najbolje skombinirale s preostalo garderobo, je preverjena izbira majhna črna torbica.

Naročnik oglasa: eobutev.si

 

Tagi