Jurčkovo četrtkanje v Kava baru pri Jurčku v Depali vasi

Vsak četrtek v Kava bar pri Jurčku v Depali vasi pri Domžalah zadiši iz žara, saj ob tem dnevu pripravljajo Jurčkovo četrtkanje. Vse obiskovalce na ta dan po ugodni ceni počastijo s hrano iz žara. In če se je to pretekla leta dogajalo samo ob večerih, so sedaj pri Jurčku svojo četrtkovo ponudbo razširili na ves dan. Iz žara namreč že zadiši od 11. ure dopoldan dalje.

Že kar nekaj let ob četrtkih pri Jurčku v Depali vasi poskrbijo, da zadiši iz žara. In to kar zadiši iz žara, je že ves čas dostopno obiskovalcem po izjemno nizki ceni. Sedaj pa so se odločili, da bodo z Jurčkovim četrtkanjem začeli že prej kot običajno in sicer bo od sedaj naprej ob četrtkih na žaru zadišalo že od 11. uri dopoldan dalje, kar pomeni, da si bo lahko marsikdo privoščil za malico dobrote iz žara in to tistega pravega, na oglje.

In katere dobrote so na voljo ob četrtkih pri Jurčku ter po kakšni ceni?
Znani so po čevapčičih. To je specialiteta hiše in so na voljo vsak četrtek. Seveda pa svojo ponudbo dopolnjujejo s kotleti , piščancem, klobasicam in z vsem ostalim kar spada na žar. Ne moremo pa tudi mimo cene, ki je zelo nizka in sicer boste za porcijo odšteli 3€. Ob tem je potrebno dodati, da je razmerje med ceno in količino, ki jo dobite, več kot primerna!

Jurčkovo četrtkanje se odvija vsak četrtek, ne glede na vreme, saj vedno postavijo streho, tako da žar mojster peče specialitete na žaru v vsakem vremenu. Vi pa se lahko ob tem dnevu po izredno nizki ceni privoščite malico, kosilo ali večerjo. Pri Jurčku v Depali vasi!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi