JUPOL Classic to pomlad znova nagrajuje!

Družba JUB je za svoje zveste kupce tudi letos pripravila spomladansko akcijo z nagradno igro, v kateri lahko sodelujejo vsi, ki bodo do 30. aprila letos opravili nakup vsaj enega vedra barve JUPOL Classic pri enem od ponudnikov gradbenih materialov v Sloveniji. Za lepo in praktično nagrado se lahko potegujejo tudi tisti, ki bodo zgolj odgovorili na kratko nagradno vprašanje, ki se skriva pod QR kodo na promocijskem letaku JUPOL Classic in na spletni strani družbe JUB. Seveda je tudi tokratna akcija povezana z marjeticami, ki so postale zaščitni znak te JUB-ove legendarne barve, ki ji potrošniki tudi najbolj zaupajo. Med sodelujočimi bodo do zaključka akcije vsak teden izžrebali 10 dobitnikov, ki bodo po pošti prejeli priročno darilo – zložljiv dežnik z marjeticami, ki jim bo z optimizmom popestril tudi vse deževne dni  v vseh štirih letnih časih.  

V nagradni igri lahko zainteresirani sodelujejo z opravljenim nakupom katere koli velikosti vedra barve JUPOL Classic, za katerega so na posameznem prodajnem mestu prejeli račun. Ker pa nakup izdelka ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri, lahko le odgovorijo na zastavljeno vprašanje, ki se skriva pod QR kodo na priložnostnem promocijskem letaku JUPOL Classic na prodajnih mestih ali pa na spletni strani www.jub.si. Kopijo računa, na katerem morajo biti dobro vidni datum, lokacija in predmet nakupa, morajo kupci posredovati na e-naslov info.SLO@jub.eu ali ga priloženega v kuverti poslati na naslov: JUB d.o.o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani. Da bi dobitniki lahko prevzeli nagrado, morajo ob kopiji računa navesti še svoje osebne podatke. Med vsemi prispelimi računi in odgovori bodo v JUB-u vsak teden do zaključka akcije izžrebali po 10 nagrajencev, ki bodo JUPOL dežnik z marjeticami prejeli po pošti. Imena nagrajencev bodo objavljena na spletni strani www.jub.si, kjer je na voljo tudi več podrobnejših informacij o pogojih sodelovanja v nagradni igri.

Barva JUPOL Classic, ki ji uporabniki zaupajo že več kot 50 let, zagotavlja odlično pokrivnost na notranjih zidnih površinah in je še posebej primerna za prvo in osvežitveno barvanje. Stene bodo dobile finejšo strukturo in lepši videz, nanašanje pa bo povsem enostavno. JUPOL Classic je mogoče niansirati v želenih odtenkih po barvnih kartah JUB JUMIX, JUB Favourite feelings, NCS in barvni karti JUB Barve in ometi, za pripravo unikatnih tonov pa so uporabnikom na voljo tudi niansirna sredstva Dipi Super Color ali Dipi koncentrat.

Miha Ulčar; Foto: Družba JUB

 

Tagi