JUB na sejmu DOM z inovativnimi izdelki in sistemskimi rešitvami za oblikovanje vse večjega bivalnega udobja

Jubilejni 60. sejem DOM – mednarodni sejem graditeljstva po dveh letih znova odpira svoja vrata

Sejem Dom, ki je najstarejša in največja sejemska prireditev v regiji, bo tudi letos obiskovalcem predstavil vrsto inovativnih izdelkov za dom ter najsodobnejše sistemske rešitve in napredne tehnologije za gradnjo in prenovo objektov. Družba JUB se bo z novostmi iz programov JUPOL, HYDROSOL Decor in JUBIZOL predstavila na svojem razstavnem prostoru v stekleni dvorani C. Sejem DOM na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani lahko obiščete od 6. do 10. aprila.

Na svojem razstavnem prostoru v dvorani C bo JUB predstavil najnovejše barvne trende pri dekorativni prenovi notranjih prostorov in v ospredje postavil barvo leta 2022, ki so jo v JUB-u izbrali že četrto leto zapored. JUB-ova barva leta 2022 v privlačnem in nežnem pepelnato rožnatem odtenku, ki se nahaja na barvni karti pod oznako Family 100E (Dusty pink), z veliko mero topline naslavlja potrebe uporabnikov bo dobrem počutju in razpoloženju v bivalnih prostorih. Da bi bila izbira barvnih odtenkov in kombinacij barv, tekstur in materialov, ki jih bomo v letošnjem letu uporabljali v naših bivalnih prostorih, še lažja, bodo vsak dan med 11. in 18. uro obiskovalcem s kreativnimi nasveti na voljo strokovnjaki iz JUB Design Studia.

Novost na trgu je tudi najnovejši sistem za dekorativno obdelavo prostorov HYDROSOL Decor. Ta vrhunsko vodoodporen sistem za tla in stene že spreminja trende pri oblikovanju kopalnic, kuhinj ter hodnikov in drugih prostorov, saj v njih brez gradbenih posegov zlahka nadomešča klasične keramične obloge ter druge dekorativne materiale in omogoča kreativno izvedbo barvitih ter povsem unikatnih ambientov.

Pri JUBIZOL fasadnih sistemih bo letos poudarek na Premium toplotnoizolacijskemu sistemu, oplemenitenem z novim ometom JUBIZOL Aerogel finish. S pomočjo nanotehnologije in z dodatki lahkih polnil ter aerogela ta tako zagotavlja vrhunsko zaščito in nadpovprečno učinkovitost izolacijsko najbolj dovršenega JUBIZOL fasadnega sistema. Poleg tega bodo sejemskim obiskovalcem predstavili še barvne vzorce za obdelavo fasadnih površin ter vrsto JUBIZOL dekorativnih tehnik, med katerimi je letos v ospredju trendovski omet z bleščicami.

Sejem bo odprt od srede do sobote od 10. do 19. ure, v nedeljo pa do 18. ure.

Vljudno vabljeni k obisku!

 

Tagi