Je tudi vam toča poškodovala vozilo pa ga še niste popravili?

Domžale z okolico je med letošnjim poletjem prizadelo močno neurje s točo, ki je poškodovalo preko 1000 objektov in še veliko več vozil. Zaradi gneče, ki je nastala pred servisi za popravilo škode v dnevih po neurju, se je marsikdo odločil, da škodo na svojem vozilu odpravi kasneje. Tu so bili v prvi vrsti tisti, ki svoja vozila niso imeli zavarovana za primer škode, nastale zaradi toče. 

Marsikdo, ki mu je letošnje neurje s točo poškodovalo vozilo, se je držal za glavo, saj se je tokrat toča pokazala v vsej svoji moči. Med njimi so bili tudi takšni, ki svoje vozilo niso imeli zavarovano za primer škode, nastale zaradi toče. Pri večini zavarovalnic mora biti sklenjeno popolno ali ustrezno delno kasko zavarovanje. Osnovno zavarovanje škode, nastale zaradi toče, namreč ne vključuje. Prav slednje je marsikoga spravilo v dodatno slabo voljo, saj so lahko stroški povezani s popravilom škode, ki jo je povzročila toča, lahko zelo veliki.

Podjetje Global PDR Team bo v sodelovanju z lokalnimi partnerji odpravilo škodo na vašem vozilu po najboljši ceni

Da bi lahko hitro in kvalitetno pomagali ljudem pri odpravi škode na vozilih, se je podjetje Global PDR Team, ki deluje pretežno v tujini, povezalo z lokalnimi partnerji, saj je ostalo še veliko vozil nepopravljenih. Ob tem so do konca januarja 2021 pripravili akcijsko ponudbo poseben samoplačniški popust.

Podjetje Global PDR Team, ki deluje že 30 let, je bilo ustanovljeno izključno za izvajanje popravila škode toče na vozilih. V tem času je podjetje postalo vodilno na tem področju in z uporabo najboljših tehnik v Evropi.

V podjetju so specializirani za vse vrste popravil škode (popravilo škode toče, manjša popravila udrtin), ki jih lahko popravijo z njihovimi tehnikami. Delujejo globalno v sodelovanju z zavarovalnicami, njihove reference pa boste našli v Evropi, Kanadi, ZDA in Avstraliji. Pri svojem delu si prizadevajo za nenehne izboljšave, da bi njihove storitve ohranjale visoko kakovost, olajšale hitrejša in učinkovitejša popravila ter zagotovile veliko storitev za stranke in zadovoljstvo strank.

100% najvišja kakovost po najboljši ceni!

Pri svojem delu uporabljajo specializirana orodja za potiskanje kovine nazaj v prvotno obliko. Kjer nimajo dostopa od znotraj, uporabljajo posebno tehniko z lepilom. Za natančno popravilo uporabljajo posebne luči, s katerimi poskrbijo, da ne spregledajo nobenih udarov ali nepravilnosti na vozilu. Seveda je za takšno popravilo, ki ga je treba opraviti, nujno, da je lak nepoškodovan. S to vrsto popravila vam ni treba prebarvati vašega avtomobila. To pomeni, da bo vaše vozilo obdržano svojo prvotno barvo in večjo vrednost za ponovno podajo. Takšno popravilo je tudi okolju prijazno.

Akcijska ponudba: poseben samoplačniški popust. Akcija velja do konca januarja 2021.

Podjetje Global PDR Team vam v sodelovanju z lokalnimi partnerji do konca januarja 2021 nudi akcijsko ponudbo: poseben samoplačniški popust.

Več o podjetju Global PDR Team si lahko preberete na povezavi tukaj. Spremljate jih lahko na Facebook strani in Instagram profilu. Za naročila pa jim lahko pišete na info@globalpdr-team.com ali jih pokličete na telefonsko številko 030 313 939 (Jože).

Naročnik oglasa: Globar PDR Team

Tagi