Iščete zaposlitev v vaši bližini? Podjetje ROLTEK išče nove sodelavce!

V podjetju ROLTEK razmišljamo le o eni stvari: kako to, kar je na trgu, narediti bolje. Predvsem varnejše, lepše in obstojnejše.

Ni ga izziva, ki nas ne bi izzval. Razvili smo močneje dimenzionirana senčila, s katerimi lahko pokrijemo tudi največje površine, zasenčimo najbolj nepravilne oblike in uresničimo najbolj nenavadne želje. Vsak izdelek je narejen individualno, popolnoma po vaših merah, željah, od ideje do vgradnje senčil v vaš dom ali objekt.

Smo med pionirji uvajanja pametnih senčil. Daljinsko vodena in natančno nadzorovana senčila postajajo del pametne hiše prihodnosti. Ponosni smo na svoje tehnično znanje. Zaradi njega so izdelki trajnejši, tehnična podpora pa na najvišjem nivoju.

ZAKAJ ROLTEK?

V podjetju ROLTEK ne ponujamo le prijetnega delovnega okolja in prijazne ekipe sodelavcev, ki vam bodo pomagali do uspeha.

Lahko vam zagotovimo, da se boste v tem podjetju, ki hitro raste in se hitro prilagaja razmeram na trgu, v zelo kratkem času izjemno veliko naučili in pridobili dragocene delovne izkušnje. Nenehno izobraževanje in uvajanje novosti vam bo omogočilo hitro strokovno in osebnostno rast. Seveda pa morate biti tudi sami ambiciozni in si tega želeti.

ŠIROK SPEKTER ZAPOSLITVENIH MOŽNOSTI – PROSTA DELOVNA MESTA

PRODAJNI ZASTOPNIK (M/Ž)

Ste tehnični in vas veseli delo v prodaji? Delate radi s strankami in si želite delati v podjetju, kjer lahko s svojim tehničnim znanjem in zavzetostjo dosežete osebno rast ter pripomorete h nadaljnji rasti podjetja? Potem ste pravi kandidat! V kolektiv vabimo PRODAJNEGA PREDSTAVNIKA (M/Ž), ki je tehničen, organiziran, pozitiven, rad dela z ljudmi in ima veselje do uspešne prodaje.

Če se v oglasu prepoznate, Vas spodbujamo, da se prijavite in postanete del kolektiva ROLTEK!

IDEALEN KANDIDAT:

  • Zaključena vsaj 5. stopnja izobrazbe, tehnične ali komercialne smeri.
  • Obvladanje komercialnih in pogajalskih veščin.
  • Smisel za tehniko in prodajo.
  • Izkušnje v prodaji na terenu kot samostojni komercialist.
  • Veselje do dela na terenu, komunikativnost, organiziranost, vztrajnost.
  • Želja in cilj po osebnem razvoju in napredovanju.
  • Vozniški izpit B kategorije.

PONUJAMO:

  • Začetno šolanje in celovito uvajanje v prodajni proces.
  • Dinamično in razvojno usmerjeno okolje.
  • Karierni in osebnostni razvoj ter mednarodna razsežnost.
  • Pozitiven kolektiv in dinamično delo.
  • Urejeno delovno okolje in odlične pogoje dela.
  • Delo s kakovostno blagovno znamko.
  • Redno in stimulativno plačilo ter varno zaposlitev.
  • Možnost zaposlitve za nedoločen čas.
  • Stimulativno vzdušje in plačo.

*Prijave sprejemamo do 10. junija 2021. Kontakt za zaposlitev: zaposlitev@roltek.si

Ne spreglejte ROLTEK kariernega portala, ki vam ponuja širok spekter prostih delovnih mest!

DELAVEC V DINAMIČNI PROIZVODNJI

Neserijska modernizirana proizvodnja v urejenem in čistem delovnem okolju omogoča odlične pogoje za delo, strokovni razvoj in dolgoročno sodelovanje. Pričakuje vas prijazna ekipa sodelavcev ter konstantna rast, tako podjetja kot posameznikov.

V kolektiv vabimo: Kandidata/-ko, ki ga veseli delo v dinamični proizvodnji in ima smisel za tehniko. Kandidata/-ko, ki rad dela v urejenem okolju je odgovoren in pozitiven, da s svojim delom in zavzetostjo pripomore, k nadaljnji rasti podjetja in samega sebe. Prijavite se zdaj na: https://www.roltek.si/prijava/

MONTER NA TERENU

Lastne monterske ekipe. Strokovnjaki vgradnje ROLTEK senčil in komarnikov v objekte. Dinamično terensko delo ter tehnično znanje.

Si želite dinamičnega terenskega dela? Ste tehnični in si želite nadgraditi vaše znanje? Ste pozitivni, odgovorni in motivirani MONTER – ELEKTRIČAR, ki si želi s svojim tehničnim znanjem in zavzetostjo pripomoči, k nadaljnji rasti podjetja in samega sebe? V kolikor ste 3x odgovorili DA, ne zamudite in se prijavite na prosto delavno mesto MONTER – ELEKTRIČAR v podjetju ROLTEK. Prijavite se zdaj na: https://www.roltek.si/prijava/

TERENSKO DELO TER PODPORA STRANKAM

Ste tehnični in vas veseli delo v prodaji? Delate radi s strankami in si želite delati v podjetju, kjer lahko s svojim tehničnim znanjem in zavzetostjo dosežete osebno rast ter pripomorete h nadaljnji rasti podjetja? Potem ste pravi kandidat! V kolektiv vabimo PRODAJNEGA PREDSTAVNIKA, ki je tehničen, organiziran, pozitiven, rad dela z ljudmi in ima veselje do uspešne prodaje. Prijavite se zdaj na: https://www.roltek.si/prijava/

POSTANITE DEL EKIPE ROLTEK in se prijavite na delovno mesto v katerem se prepoznate s preprostim klikom na https://www.roltek.si/zaposlitev/

********************************************************

ROLTEK d.o.o.
Želodnik 19
1233 Dob pri Domžalah
zaposlitev@roltek.si
www.roltek.si
Facebook Roltek

 

Tagi