Iščete delo? Podjetje TIM PAVLIN d.o.o. iz Komende išče novega sodelavca!

Iščete delo? Imate minimalno 4. stopnjo izobrazbe tehnične smeri (prednost strojništvo, orodjarstvo), minimalno 3 leta delovnih izkušenj ter ste skrbni, urejeni, natančni, pošteni, organizirani, zanesljivi, odgovorni, znate logično razmišljati in ste se pripravljeni učiti ter izpopolnjevati? Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno, potem je razpisano prosto delovno mesto Strojnika podjetja TIM PAVLIN d.o.o. Iz Komende, ki je specializirano za fino štancanje preciznih izdelkov za uporabo v vseh vrstah industrij, več kot nalašč za vas.

Opis dela:

V dinamični ekipi boste odgovorni za delo na orodjih in strojih za proizvodnjo izdelkov s tehnologijo finega štancanja na lokaciji PC Komenda.

Naloge in odgovornosti:

Skrbništvo orodij in rezervnih delov, priprava orodij za serijsko proizvodnjo, vzdrževanje orodij in strojev, sodelovanje pri zagonu novih orodij, izpolnjevanje delovnih nalogov, nastavljanje in upravljanje stroja skladno s tehničnimi predpisi in postopki, odgovornost za kakovostno izdelovanje, nadzor in beleženje parametrov procesa in izdelka, redno vzdrževanje strojev, orodij in proizvodnje skladno s plani vzdrževanja, priprava odprem in sproščanje količin.

Zahteve:

  • Min. 4 stop. izobrazbe tehnične smeri (prednost strojništvo, orodjarstvo), min. 3 leta delovnih izkušenj, dvoizmensko delo.
  • Skrbnost in urejenost, natančnost, poštenost, logično razmišljanje, pripravljenost za učenje in izpopolnjevanje veščin, komunikacijske sposobnosti, organiziranost, zanesljivost in odgovornost.

Motivirane kandidate vljudno vabijo, da jim pošljete prijavo z življenjepisom v slovenskem jeziku. Prijave pričakujejo do vključno 30.4.2021 na e-naslovu: info@timpavlin.com.

Vaše prijave bodo obravnavali zaupno.

TIM PAVLIN je družinsko podjetje, ki deluje na svetovnem trgu in je specializirano za fino štancanje preciznih izdelkov za uporabo v vseh vrstah industrij.

Izdelki so izredno precizni in naknadna strojna obdelava praviloma ni potrebna. TIM PAVLIN kupcem prodaja izdelke vključno s površinsko obdelavo, toplotno obdelavo, površinsko zaščito, zabrizgavanjem s plastiko.

TIM PAVLIN d.o.o.
Pod lipami 27,
1218 Komenda
Telefon: 01 8341 222
E-pošta: info@timpavlin.com
Spletna stran: timpavlin.com

 

Tagi