Iščete delo? Gostilna Rok v Krtini v svoj kolektiv vabi nove sodelavce!

Iščete delo? Ste urejeni, odgovorni in imate veselje do dela? Vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv? Si želite novih delovnih izkušenj in vam je delo z ljudmi v veselje? Gostilna Rok v Krtini zaposli kuharja (M/Ž), natakarja (M/Ž) in pomočnika v kuhinji (M/Ž).

Gostilna Rok se nahaja v mirnem okolju vasi Krtina pri Domžalah. V prijetnem ambientu s pridihom tradicije, vam vsakodnevno nudijo več vrst malic, pizze in jedi iz njihovega menija. Njihovi prostori so primerni tudi za organizacijo različnih dogodkov, za praznovanja vseh vrst ter tudi bolj mirne dogodke, poslovna srečanja …

V Restavraciji Rok poskrbijo za hrano in pijačo, ki jo pripravijo v restavraciji in postrežejo kot hladno-topli bife po vašem izboru. Cena in vrsta hrane se uskladi z željo in zmožnostjo posameznika. Pred gostilno se nahajajo lastni brezplačni parkirni prostori.

Gostilna Rok je odprta od ponedeljka do petka med 8. in 22. uro, v juliju in avgustu je ob sobotah, nedeljah in praznikih zaprto. Letni dopust: 24. 7. – 8. 8. 2021.

V svoj kolektiv vabijo nove sodelavce

Če ste urejeni, odgovorni in imate veselje do dela, potem se jim lahko pridružite, saj v svoj kolektiv vabijo kuharja/kuharico, natakarja/natakarico in pomočnika/pomočnico v kuhinji. Zaželene so izkušnje, niso pa pogoj. Sobote, nedelje in prazniki so prosti.

Več informacij dobite na telefonski številki 041 648 880, prijave sprejemajo na e-naslovu gostilna.rok@siol.net do 9. 8. 2021.

Gostilna Rok
Boštjan Nemec s.p.
Krtina 36, 1233 Dob
Spletna stran: www.gostilna-rok.si
Facebook: www.facebook.com/gostilnarokpub

 

Tagi