Iščete delo? Gostilna Repanšek iz Homca v svoj kolektiv vabi novega sodelavca/ko!

Iščete delo? Ste urejeni, odgovorni in imate veselje do dela? Vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv? Si želite novih delovnih izkušenj in vam je delo z ljudmi v veselje? Gostilna Repanšek iz Homca, ki velja za domačo družinsko gostilno z več kot stoletno tradicijo, v svoj kolektiv vabi natakarja/natakarico.

Na Homcu, ki leži severnem delu občine Domžale, je doma stara gostilniška tradicija Repanškovega rodu. Gostje prihajajo pod stare kostanje že od leta 1889, torej v Gostilni Repanšek že natanko 130 let strežejo žejnim, lačnim in zabave željnim. Prostori so opremljeni sodobno ali tradicionalno in so primerni tudi za ples. Poleg notranjih prostorov za zaključene družbe, imajo tudi veliki zeleni letni vrt, kjer lahko v senci prijetnega ambienta uživate v idiličnem vaškem okolju. Njihova domača kuhinja privablja goste od blizu in daleč. V gostilni strežejo odlične domače jedi, nedeljska kosila in dnevne malice. Od spomladi pa vse do jeseni, pa lahko vsak petek v gostilni užijete košček morja, saj takrat postrežejo tudi z morskimi dobrotami

Poleg odlične hrane in pijače so znani tudi po tradicionalnih prireditvah, med katerimi je bilo najbolj znano tekmovanje harmonikarjev Po domače pri Repanšku, še vedno pa prirejajo plese ob različnih priložnostih, veselo martinovanje in prireditve ob veselem decembru. Pri njih je poskrbljeno za vse – imajo veliko parkirišče, otroško igrišče, namizni nogomet, stranišče za invalide in previjalnico za dojenčke.

V svoj kolektiv vabijo novega sodelavca/ko

Če ste urejeni, odgovorni in imate veselje do dela, potem se jim lahko pridružite, saj v svoj kolektiv vabijo natakarja/natakarico. Zaželene so izkušnje, niso pa pogoj. Nudijo možnosti redne zaposlitve, delo pa lahko opravljate tudi preko lastnega s.p. ali pa preko študentske napotnice (študenti).

Kontakt
Andrej Repanšek
e-naslov: andrej.repansek@gmail.com
GSM: 041 356 710

Gostilna Repanšek
Bolkova 42, Homec
1235 Radomlje
www.gostilnarepansek.si

 

Tagi