Iščete delo? Gostilna Mngan iz Ihana v svoj kolektiv vabi novega sodelavca/ko!

Iščete delo? Vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv? Si želite novih delovnih izkušenj in vam je delo z ljudmi v veselje? Gostilna Mngan iz Ihana, ki velja za domačo družinsko gostilno z dolgoletno tradicijo, v svoj kolektiv vabi natakarja/natakarico.

Gostilna s tradicijo

Na Breznikovi cesti 2 v Ihanu pri Domžalah, ki se nahaja v bližini ihanskega skakalnega centra, je doma stara gostilniška tradicija Kraljevega rodu. Že več desetletij v gostilni Mngan strežejo žejnim, lačnim in zabave željnim. Prostori so opremljeni sodobno ali tradicionalno in so primerni tudi za zaključene družbe in ples. Njihova domača kuhinja privablja goste od blizu in daleč. V gostilni strežejo odlične domače jedi in dnevne malice. Poskrbijo tudi za dogodke in zabave.

V času covid ukrepov med delavnikom možen prevzem malic

Svoja vrata za prevzem malic imajo odprta tudi v času covid ukrepov. Tako lahko njihove odlične malice vsak delovni dan prevzamete med 10. in 13. uro. Ob nedeljah pa imajo zaprto. Neobvezna predhodna naročila na 041 699 330.

V svoj kolektiv vabijo natakarja/natakarico

Če bi bili radi del kolektiva Gostilne Mngan, vam je delo v gostinstvu izziv, si želite novih delovnih izkušenj in vam je delo z ljudmi v veselje, potem se jim lahko pridružite, saj v svoj kolektiv vabijo natakarja/natakarico.

  • Delovni čas: izmensko delo
  • Izkušnje: vsaj 1 leto
  • Redna zaposlitev, lahko tudi lasten s.p.
  • Poskusna doba: 1 mesec

Prijave pošljite na mangan@siol.net.

Gostilna Mngan
Janez Kralj, s.p.
041 699 330
Breznikova cesta 2
1230 Domžale

 

Tagi