Imaš super idejo? Prijavi idejo!

Imate super idejo, pa ne veste kako bi jo spromovirali? Si želite povezati s tistimi pravimi osebami, katerim bi se vaša ideja zdela zanimiva in vredna podpore? Želite narediti preboj v svet gospodarstva in v iskanju zaposlitve? Če so vsi odgovori pozitivni, potem je za vas prava priložnost  razpis za ideje INATRI!

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije (GZS ZOR), Ljubljana, v sodelovanju s projektno skupino mladih kreativcev že drugo leto zapored vabi k prijavi idej ali rešitev na razpis INATRI ideja, invencija, inovacija v dveh starostnih skupinah: mladi (od 15 do 30 let) in odrasli (od 30 do vključno 40 let). Področja idej niso omejena, rok za prijavo pa je do 3. maja 2013.

Namen razpisa je spodbujanje kreativnih posameznikov ali skupin pri ustvarjanju idej in njihovo povezovanje. Nagradni sklad je oblikovan tako, da bo najboljšim ponudil podporno okolje za uresničitev lastne ideje. Vse prispele ideje bo pregledala strokovna komisija.

Razpis spodbuja mlade, nadobudne kreativce pri generiranju svežih in odbitih idej, povezovanju in aktivaciji v svet gospodarstva. Prav tako razpis  mladim ponudi, da je njihova ideja »slišana« in s tem možnost predstavitve in promocije ideje gospodarstvu, podjetnikom ter inovatorjem.

Idejo je možno spromovirati in tudi izvesti, a dokler bo ideja le v vaših glavah, se premik ne bo zgodil.

Več informacij o razpisu je na www.inatri.eu ali na Facebook profilu www.facebook.com/razpis.inatri

Izzivi gospodarskega razvoja bodo potekali 20. in 21. maja 2013, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Takrat bo potekala tudi podelitev nagrad najboljšim.

So dvodnevni dogodek, ki bo letos potekal že šesto leto. Namen Izzivov je promocija slovenske inovativnosti (med podjetji in med mladimi), nagrajevanje najboljših, mreženje med gospodarstveniki iz Slovenije in Podonavske regije. Dogodek je brezplačen in odprt za javnost.

Letošnji poudarki bodo inovativnost žensk, mladih in inovativni projektni menedžment.

Več informacij o krovnem dogodku je na www.gospodarski-izzivi.com ali na Facebook profilu https://www.facebook.com/IzziviGospodarskegaRazvoja
 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: GZS ZOR
Tagi