Hranilnica LON je tudi v Domžalah odprla svoja vrata

Danes je na Ljubljanski cesti 81 v Domžalah, odprla svoja vrata poslovalnica Hranilnice LON. Z novo  poslovalnico v Domžalah, ki je sedaj 12. njihova poslovalnica, bodo okrepili svoje prisotnost v osrednjem delu Slovenije. 

Poleg članov uprave Hranilnice LON, pod vodstvom Teodorja Žepiča, so se slovesnega odprtja nove poslovalnice udeležili tudi župan Občine Domžale Toni Dragar, župan Občine Lukovica Matej Kotnik, podžupanja Občine Domžale Andreja Pogačnik Jarc, nekateri občinski svetniki, predstavniki drugih bank in drugi. V programu so sodelovali kvartet ColorFour in pevka Eva Černe.

Kot je v uvodu povedal predsednik uprave Hranilnice LON Teodor Žepič, so se hranilnici po tehtnem premisleku odločili, da sprejmejo izziv in odprejo poslovalnico v Domžalah, saj so Domžale občina, kjer je tradicionalno prisotno podjetništvo in hrati predstavlja potencial za uspešno poslovanje in razvoj okolja v katerem so na novo prisotni. Dotaknil se je tudi razvojne strategije občine do leta 2025, kjer svojo občino vidijo kot mesto priložnosti in kot prostor zadovoljnih ljudi. "In k tej zgodbi želimo dati svoj prispevek tudi v Hranilnici LON", je še dodal Žepič.

Župan Občine Domžale Toni Dragar je pozdravil odprtje nove poslovalnice, saj se po njegovem s tem krepi konkurenca, ki pa je vsekakor zdrava in dobrodošla za ljudi. Vodji nove poslovalnice Dejanu Krambergerju pa je izročil darilo Občine Domžale.

Na koncu je predsednik uprave Teodor Žepič predal predstavnici Medobčinskega društva invalidov donacijo v višini 2.000 €, ki jo bo omenjeno društvo namenilo za nakup dvigala pri njihovemu novemu kombiju, ki ga bodo koristili za prevoz invalidnih oseb.

Hranilnica LON stopa v 21. leto svojega delovanja

Hranilnica LON je s svojim poslovanjem pričela leta 1992 v poslovni enoti v Kranju, danes pa z bilančno vsoto preko 200 mio EUR in poslovanjem v 12 poslovnih enotah po večini slovenskih regij predstavlja privlačno in bogato donosno alternativo poslovnim bankam. Hranilnica LON je bila ustanovljena z željo po odličnem oplemenitenju prihrankov varčevalcev in namenom spodbujanja k dolgoročnejšemu varčevanju.

  

V Hranilnici LON so prepričani, da lahko tudi v Domžalah in okolici spletejo kvalitetne odnose s tukajšnjimi prebivalci in podjetniki ter ustvarijo zaupanje, ki je temelj bančništva Hranilnice LON – na Ljubezniv Oseben Način.

Vabljeni, da obiščete novo poslovalnico Hranilnice LON v Domžalah in se prepričate, kaj vam lahko ponudijo.

Avtor: Miha Ulčar
Tagi