Hišni sejem REAM – klimatske naprave Mitsubishi Electric, Kaysun in Hisense

V podjetju Ream, ki je pooblaščeni uvoznik in distributer za toplotne črpalke, prezračevalne in klimatske naprave priznanih znamk, organizirajo že tradicionalni hišni sejem.

Vabljeni med 22. in 25. marcem, v njihov razstavni prostor v Poslovni coni Komenda (Pod Hrasti 29, 1218 Komenda). Odpiralni čas sejma: sreda, četrtek, petek med 8. in 18. uro, in v soboto, od 9. do 14. ure.

Letos obeležujejo 20 let sodelovanja s partnerjem znane japonske znamke Mitsubishi Electric, ki proizvaja kakovostne sisteme za prezračevanje, hlajenje in ogrevanje različno zahtevnih objektov. Zastopajo tudi klimatske sisteme španske znamke Kaysun, z letošnjim letom pa vstopajo na trg z novimi klimatskimi napravami znamke Hisense. Priznane blagovne znamke so zagotovilo, da pri njih najdete kakovostne izdelke, da bo vaše bivanje kar se da prijetno.

Visoko kakovostne klimatske naprave

V svoji ponudbi imajo klimatske naprave, ki zagotavljajo učinkovito in varčno klimatizacijo prostorov v vseh letnih časih, saj lahko prostor tako hladite kot tudi ogreavate. V Reamu vam ponujajo širok nabor naprav za bivalno in profesionalno rabo, s katerimi lahko poskrbite za prijetno počutje. Klimatske naprave so različnih barv in oblik, opremljene z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča enostavno upravljanje ter filtracijo za odstranjevanje prašnih delcev, alergenov, virusov in vonjav. V zahtevnejših kompleksih, kot so hoteli, nakupovalni centri in poslovni prostori Mitsubishi Electric in Kaysun ponujata idealne rešitve na področju klimatizacije. S tehnologijo VRF “Variable Refrigerant Flow” (spremenljiv pretok hladilnega sredstva) naprave popolno uravnavajo pretok zraka.

Zmogljive toplotne črpalke

Toplotne črpalke imajo nizko porabo električne energije in omogočajo nadzor temperature za udobno in varčno ogrevanje. Priklop na Wi-Fi vmesnik skupaj z aplikacijo MelCloud omogoča nadzor in krmiljenje naprave na daljavo prek tablice, telefona ali računalnika. V Reamu vam ponujajo tudi toplotne črpalke za večje in poslovne objekte. Ob nakupu toplotne črpalke lahko pridobite tudi subvencijo Eko sklada.

Prezračevalne naprave Mitsubishi Electric

Lokalne prezračevalne naprave Lossnay se hitro namestijo na eno od zunanjih sten objekta in so odlična rešitev povsod, kjer centralno prezračevanje ni mogoče. Centralno prezračevanje je bolj priporočljivo za nove objekte, saj je v projekt vključeno v času načrtovanja inštalacij stavbe. Pri že obstoječem objektu je smiselno izbrati lokalno prezračevanje, s katerim prezračujemo posamezen prostor.

Sušilci rok, čistilci in razvlažilci zraka

Sušilci za roke vam omogočajo hitro sušenje rok. Preizkusite Mitsubishi Electric Jet towel, ki je električni eko-sušilec rok z visoko hitrostjo sušenja s predgretim obtočnim zrakom. V ponudbi imajo tudi čistilce in razvlažilce zraka, ki skrbijo za čist zrak in da v prostorih ni prevelika vsebnost vlage in plesni v zaprtih prostorih.

V razstavnem prostoru podjetja REAM v Poslovni coni Komenda v okviru hišnega sejma vam bo na voljo tudi svetovanje, kjer vam bodo izkušeni in strokovno podkovani zaposleni zaupali, katera naprava je najprimernejša za vaše stanovanje, hišo ali poslovni prostor.

Vljudno vabljeni.

Petra Petravič; Foto: REAM

 

Tagi