Gremo v poletje MINI – MIDI – MAXI

Izpostavite svojo ponudbo bralcem Domžalca

Tudi v poletnih dneh ostaja branost Domžalca na visokem nivoju, saj se trudimo ažurno spremljati aktualno dogajanje in ponudbo v širši domžalski okolici. Lansko poletje (julija in avgusta) nas je mesečno obiskalo več kot 75.600 uporabnikov, ki so pregledali približno 355.000 strani vsebin.

Navkljub poletni vročini in dopustom, ostaja ekipa Domžalca na preži za novicami in pri snovanju zanimivih zgodb. Tudi v poletnih mesecih želimo obiskovalcem v branje ponuditi ažurne informacije o dogajanju in življenju v regiji, ki jo vsebinsko pokrivamo.

Predstavite svojo ponudbo bralcem Domžalca z ekskluzivnimi izpostavitvami

Ste začeli novo dejavnost? Organizirate pomemben dogodek in želite nanj povabiti tudi obiskovalce portala Domžalec.si? Ste se preselili na novo lokacijo? Morebiti širite ekipo in zaposlujete? Imate atraktivne prodajne akcije? Si želite večje izpostavljenosti v lokalni skupnosti in tudi širše? Veliko je razlogov, zakaj bi se predstavili in mi vam lahko pri tem pomagamo.

V poletnih mesecih smo za podjetnike pripravili še posebej ugodne poletne oglaševalske pakete, zato ne zamudite priložnosti, da se tudi vi predstavite bralcem in obiskovalcem portala www.domzalec.si. Pri tem vam bomo z veseljem pomagali. S pisanjem besedil in oblikovanjem kreativ (pasic oz. bannerjev, kuponov ugodnosti, objav za družabna omrežja). Aktualna Poletna ponudba velja samo do 31.8.2023.

OPOMBA: Ponudba velja le v mesecu juliju in avgustu.

Kaj vključujejo poletni paketi?

  • MINI (90 € + DDV): objavo PR prispevka, 10.000 prikazov pasice 300x250px, dodatno objavo na družabnih omrežjih z označitvijo vašega profila.
  • MIDI (130 € + DDV): objavo PR prispevka, 2 najavi dogodka, 15.000 prikazov mobilne billboard pasice 300x250px, 2 dodatni objavi na družabnih omrežjih z označitvijo vašega profila.
  • MAXI (160€ + DDV): 2 objavi PR prispevka, 10.000 prikazov pasice 300x600px, 20.000 prikazov mobilne billboard pasice 300x250px, 4 objave v e-novičniku (preko 1.400 e-naslovov), 4 dodatne objave v Facebook in Instagram Story.

Za več informacij nam pišite na: petra.petravic@domzalec.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaš Domžalec

 

Tagi