Gostilna Ribič ostaja na domžalski tržnici še naprej. Na voljo samo naročila za s seboj

Skladno z novim vladnim odlokom o omejitvah ponudbe in prodaje blaga in storitev, ki bo začel veljati s petkom, bo v rdečih statističnih regijah z najslabšo epidemiološko sliko začasno prepovedano opravljati gostinsko dejavnost v lokalih. Prepoved, ki bo v veljavo stopila v soboto, ne velja za strežbo gostom v nastanitvenih objektih in za dostavo.

Bo pa na domžalskem tržnem prostoru ob petkih in sobotah še vedno dišalo po morskih dobrotah, saj bo Gostilna Ribič obratovala še naprej. Zaradi ukrepov, morskih dobrot ne boste mogli pojesti tam, jih boste pa lahko naročili in vzeli s seboj.

Gostilna Ribič, ki ob petkih in sobotah gostuje na domžalski tržnici, je postala že pravi morski zaščitni znak Domžal, saj se tja vedno znova in znova vračajo zadovoljne stranke, ki si rade privoščijo morske dobrote pripravljene iz prve roke Edija in njegove ekipe.

V svoji ponudbi imajo vedno raznolike in pestre morske jedi, kot so sardelice, girice, bakala, kalamari, hobotnica, ribja solata, ribji brodet … Seveda ne smemo pozabiti omeniti tudi posamezne tedenske specialitete, ki vedno znova presenečajo in navdušijo gurmane ter ljubitelje morske hrane. Pa dober tek!

Obisku tržnega prostora in Gostilne Ribič je potrebno upoštevati navodila NIJZ, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

Tagi