Glasbeno obarvano poletje v Hiši Kavarna

V Dobu pri Domžalah, se v prelepem ambientu domačije zgrajene v sredini 18. stoletja, nahaja priljubljena, družini prijazna Hiša Kavarna. Debeli zidovi, velik napušč in senčen vrt dajejo kavarni poseben čar, ki bo v vročih poletnih dneh še posebej izstopal. Kavarna in čudovito urejen rajski vrt, bosta v izbranih julijskih in avgustovskih večerih postala prizorišče številnih butično obarvanih koncertov.

V prijetnem ambientu butične kavarne, skrbno opremljene in urejene v »Vintage stilu«, kjer je ohranjen avtentičen opečno-obokan strop, se pišejo številne zgodbe. Zgodbe o prijetnem kramljanju ob srkanju odlične Illy kave, pitju pravega angleškega čaja, crkljanju ob uživanju slastnih domačih sladic ter poizkušanju 100% naravnih domačih sladoledov.

V domačem notranjem ambientu kavarne ali na zunanjem rajskem vrtu, pa se pišejo tudi zgodbe o mirnih kotičkih, kamor se lahko obiskovalci željni miru in tišine umaknejo, ter sproščeno prelistajo knjigo ali časopise. Med uživanjem v branju, pa se čas ustavil.

Hiša Kavarna se ponaša s prostornim zelenim travnikom, skrbno urejenim in zagrajenim vrtom z zanimivimi lesenimi otroškimi igrali, kjer se lahko otroci sproščeno igrajo, medtem, ko se starši v miru pogovarjajo. Vse to na čudoviti rajski terasi, kjer pogled seže do Alp. V Hiši Kavarna so dobrodošli hišni ljubljenčki, jeklenim konjičkom pa je namenjen velik parkirni prostor.

Preživite julijske večere ob dobri glasbi in v čarobnem butičnem ambientu Hiše Kavarna v Dobu pri Domžalah tudi vi. Prepustite se glasbi in prijetni atmosferi, ki bo v letošnjih poletnih večerih še kako dobrodošla. Vstopite skozi vrata Hiše Kavarna in naj vas prevzame čarobnost kavarne z dušo.

V začetku julija bodo nastopili domžalski rokerji, ki slišijo na ime IMSET, proti koncu meseca julija pa bo na vrsti slovenski kantavtor ter pesnik Adi Smolar. Koncerta se bosta pričela ob 19.30 uri.

8. julij 2022 Domžalski rokerji, skupina IMSET

27. julij 2022 slovenski kantavtor in pesnik Adi Smolar

Lepo vabljeni, da si pravočasno rezervirate vstopnice na tel št: 041 701 080 ali osebno v kavarni, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete. Plačilo je mogoče samo z gotovino.

Avtor: Petra Petravič, Foto: Hiša Kavarna

 

Tagi