Erotični pripomočki za valentinovo!

Ena največjih prednosti uporabe erotičnih pripomočkov je ta, da lahko sami ali s partnerjem raziskujete najbolj skrite točke užitka. In ker je valentinovo pred vrati, je to pravi čas, da se na popolnoma drugačen način posvetite svojemu partnerju.

Najboljše erotične igračke za pare so izdelane z mislijo na užitek dveh ljudi. Zato je valentinovo idealen čas, da se posvetite svojemu partnerju in izberete eno od erotičnih igračk, s katero boste dodatno popestrili vaše spolno življenje.

Dildo

Dildo oziroma penis je sicer klasična erotična igrača, ki pa še vedno velja za najbolj prodajano. Glavni razlog je v tem, da jo lahko uporabljate sami ali pa s partnerjem, zaradi njihove edinstvene zasnove pa lahko na ta način doživite popolno notranjo penetracijo.

Dildo odlikuje izjemno realističen dizajn. Na koncu ima nekoliko zakrivljeno obliko, izbočene žile, okrogla glavica in moda pa so osnova za izjemno realistično izkušnjo in odkrivanje vaše G točke.

Ker ima v večini primerov ravno dno, ga lahko uporabljate s strap-on pasovi. Ti poskrbijo, da je dildo pritrjen na telo, zato se lahko popolnoma brez skrbi posvetite svojemu partnerju.

Vibratorji za pare

Vibratorji za pare so najbolj priljubljene seks igračke za pare, saj so lepega dizajna, ob tem pa omogočajo enostavno uporabo. In kar je najbolj pomembno, vibratorji za pare nudijo nepozabne spolne užitke obema partnerjema.

Vibratorje za pare lahko uporabljate kar med spolnim odnosom. Zasnovani so tako, da en del vstavite v nožnico, drug del pa položite na klitoris, pri čemer lahko partner normalno penetrira. Več kot očitno je, da so tovrstni vibratorji namenjeni stimuliranju erogenih con obeh partnerjev, zato boste s to erotično igračko zagotovo zadeli v polno.

Erekcijski obročki

Med zelo priljubljenimi erotičnimi pripomočki so tudi erekcijski obročki, zato je njihova ponudba prav tako zelo široka. V osnovi so namenjeni temu, da jih namestite na penis, s čimer ste deležni trše erekcije in dolgotrajnejših občutkov. Izdelani so iz silikona, ki je prijazen do kože, zato nudijo svilnato gladek občutek.

Za vse, ki si želite še nekaj več, so na voljo erekcijski obročki z vibratorjem. Kot že ime pove, ima erekcijski obroček v tem primeru tudi funkcijo vibriranja, ki med spolnim odnosom dodatno popestri dogajanje. Če pa si morda želite analne pustolovščine, pa so vam na voljo tudi erekcijski obročki z analni čepom.

Kompleti za pare

Za vse bolj poredne so zagotovo prava izbira razni kompleti za pare, ki so namenjeni različni stimulaciji in draženju. S kompletom erotičnih igračk lahko zadovoljite različne spolne užitke, saj običajno tovrstne komplete sestavljajo različni erotični pripomočki.

Zelo priljubljeni so kompleti pripomočkov za BDSM igrice, ki so primerni tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene ljubimce. Z njimi boste dodatno spodbujali in raziskovali svoje edinstvene spolne občutke in občutke svojega partnerja, hkrati pa dodatno popestrili vaše spolno življenje.

Analni čepi

Vse več parov se v zadnjem času odloča tudi za analni seks. Zato ni nič presenetljivega, da postajajo vedno bolj priljubljeni tudi erotični pripomočki, ki so namenjeni tej obliki seksa.

Med najbolj priljubljenimi so zagotovo analni čepi, s katerimi lahko eksperimentirate popolnoma brez strahu, prav tako pa jih lahko uporabite med predigro kot tudi med spolnim odnosom.

Analni čepi so na voljo v različnih velikostih in oblikah. Priporočamo, da začnete z manjšimi dimenzijami in šele, ko se nanje navadite, nadaljujte z večjimi. Izberete pa lahko tudi analne čepe, ki vibrirajo, vendar so bolj primerni za vse tiste, ki ste v analnem seksu že nekoliko bolj izkušeni.

Erotične igre

Odličen način, da si dodatno začinite svoj spolni odnos, so zagotovo različne erotične igre za pare. Le te so popoln način, da popestrite svojo predigro in jo naredite nekoliko drugačno kot običajno, vzdušje v vaši spalnici pa bo še bolj vroče.

Ponudba erotičnih iger je zelo velika. Izbirate lahko med nekoliko bolj žgečkljivimi igrami, igralnimi kartami, kockami in drugimi igrami, ki vas bodo na zabaven način popeljale v popolnoma nov svet fantazij. Prepričani smo, da boste v širokem naboru iger zagotovo našli sebi in svojemu partnerju primerno.

Popestrite si valentinovo s pravo erotično igračko

Napačno je mnenje, da je uporaba erotičnih pripomočkov znak, da ste z vašim spolnim življenjem nezadovoljni. Kakovostna spolnost je namreč pogoj za zdrav medsebojni odnos med partnerjema, zato se vedno več parov odloča tudi za uporabo erotičnih pripomočkov.

Ker je valentinovo praznik zaljubljencev, sebi in svojemu partnerju podarite erotično igračko, s katero boste popestrili dogajanje v vaši postelji. Ne bo vam žal!

Naročnik oglasa: Svet erotike

 

Tagi