Enzo grafika se sedaj nahaja na novi lokaciji v središču Domžal

Podjetje Enzo grafika, Aleš Grm s.p., ki v Domžalah deluje že enajsto leto in je v tem času postala prava »tiskarna idej«, boste od danes naprej našli na novi lokaciji v Domžalah. Preselili so se namreč v nove prostore na Miklošičevo 5 v središču Domžal.

Novi poslovni prostori Enzo grafike so zdaj veliko večji in tudi bolj prijazni do strank. Prav tako je dostop do njih sedaj tudi veliko lažji, na voljo pa imajo tudi dovolj parkirnega prostora. So pa razširili tudi prodajno ponudbo in storitve, ki so še kvalitetnejše, saj jim nova lokacija to sedaj tudi omogoča.

Opozarjajo na fotokopiranje ter tisk velikih in malih formatov, še posebej bi opozorili na tisk zabavnih izdelkov. Pri njih lahko naročite vizitke, štampiljke, nalepke, napise, table in oznake, transparente, koledarje in poslovna darila, na voljo pa je tudi vezava in dodelava najrazličnejših tiskovin, sitotisk in tampotisk, offset, graviranje in vezenje na njihovem lastnem stroju. Izbirate pa lahko tudi med veliko količino različnega tekstila. Če se boste pa odločili organizirati kakšno športno tekmovanje,  vas pri njih čakajo pokali, medalje, plakete in priznanja.

Njihovo celotno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani www.enzo.si

Odprto imajo od ponedeljka do četrtka od 8. do 19. ure, ob petkih pa od 8. do 16. ure. Še telefonski številki, kamor jih lahko pokličete: 01/721-17-17 in 041/606-509.

Avtor: Miha Ulčar
Tagi