Ehrana – spletno naročanje hrane na voljo tudi v Domžalah

Že več kot 260.000 uporabnikov prakticira naročanje preko Ehrana

Si tudi vi vsakodnevno razbijate glavo, kakšno hrano postaviti na mizo? Ste se tudi sami ujeli v pogostem ponavljanju jedi na svojem jedilniku ali pa vam enostavno zmanjka časa za pripravo okusnih jedi? Prihranite na času in si naročite okusen obrok na dom ali v službo kar preko spletnega portala ehrana.si oziroma mobilne aplikacije ehrana tudi na domžalsko-kamniškem območju.

Ob razglašeni epidemiji mnogi nadaljujemo z delom od doma, kar prinaša nekaj novih izzivov. Eden izmed teh je prav gotovo, kako v čim krajšem času pripraviti obroke, ki so nam jih prej pripravljali v restavracijah ali menzah. Najprej se zatakne že pri sestavinah, ki jih nimamo vedno pri roki, po drugi strani pa smo omejeni s kratko pavzo, ki je namenjena kosilu. Zato ni presenetljivo, da mnogi zaidemo v neredno in nezdravo prehranjevanje.

S težavo pri poslovanju se v času epidemije srečujejo tudi številne restavracije in drugi gostinski obrati, katerim je omogočeno poslovanje samo z dostavo hrane ali osebnim prevzemom. Pri čemer boste kot naročnik porabili veliko časa, da boste našli ponudnika, oddali naročilo in še prevzeli obrok, kot ponudnik prehrane pa se boste morali spopadati še z logistiko dostave.

Ponudba in povpraševanje na enem mestu

Že od leta 2016 je možno naročanje hrane z dostavo preko slovenskega spletnega portala ehrana.si oziroma mobilne aplikacije ehrana (Android, iPhone) tudi na domžalsko-kamniškem območju.

Pozabite na zamudno iskanje letakov z meniji restavracij in njihovih kontaktov. Uporabniki vnesete svoj naslov na www.ehrana.si in pokazale se vam bodo le restavracije, ki dostavljajo na vaš naslov. Izbirate lahko med svojimi najljubšimi restavracijami, poklikate jedi v košarico in oddate svoje naročilo. Pri razvrščanju ponudnikov lahko uporabite dodatne filtre kot je npr. razvrščanje po oceni uporabnikov ali tipu kuhinje. Hitro in enostavno boste prišli do pregledne ponudbe.

Preko ehrana.si lahko pri naročilu hrane prihranite od 5% pa kar do 25% ali pa zraven dobite brezplačne artikle. Ehrana bralcem domžalec.si podarja 6€ popusta pri prvem naročilu v domžalskih in kamniških restavracijah.

V Domžalah lahko uporabniki izbirajo med 12 restavracijami, kjer večina ponudnikov dostavlja brezplačno (brez stroška dostave), v Kamniku pa med 3 restavracijami. Pri nekaterih ponudnikih lahko unovčite tudi študentski bon. Vaše naročilo bo posredovano neposredno v restavracijo, od koder boste prejeli tudi potrditev naročila in predviden čas dostave. Odpiralni čas, čas dostave in minimalno naročilo so vidni ob kliku na posamezno restavracijo. Spletna storitev sproti posodablja čas dostave, glede na zasedenost restavracij in dostavljavcev.

V Domžalah se lahko pohvalimo z raznovrstno gostinsko ponudbo. Če prisegate na sveže malice in kosila, pizze in jedi z žara, potem je restavracija Rustikana prava izbira. Če pogrešate druženja ob burgerjih, nikakor ne spreglejte pestre ponudbe burgerjev Stare fabrke. Če ste se naveličali slovenskih jedi, potem jih velja zamenjati z jedmi, ki jih pripravljajo druge kulture in so dobra popestritev okusov. Kitajska restavracija Zlati Krožnik vas bo navdušila z azijskimi jedmi. Če si želite bolj uravnoteženih jedi in nekoliko drugačno ponudbo, potem je Show Food prava izbira.

Vsekakor je ehrana.si edinstvena priložnost za lastnike restavracij, da razširite svoje poslovanje med ponudniki hrane v domžalsko-kamniški regiji in tako sledite aktualnim trendom. Če želite povečati svoje prihodke in obseg poslovanja, se nemudoma pridružite spletni skupnosti ehrana.si. Za več informacij jim lahko pišete na info@ehrana.si. Današnjim uporabnikom veliko pomeni, da je ponudba zbrana na enem mestu.

Ehrana.si je na slovenskem trgu prisotna že od leta 2011 kot plod študijske izmenjave takratnih študentov Boruta, Jerneja in Žiga, ki so znali spremeniti idejo v uspešen in hitro rastoči posel. Danes je ehrana.si največja spletna storitev za naročanje hrane na dom v Sloveniji in trenutno združuje več kot 500 restavracij in 260.000 uporabnikov.

Naročnik oglasa: TRILOGIC d.o.o.

 

Tagi