Do sobote Etisovi strokovnjaki z vami na Gospodarskem razstavišču

Na 16. mednarodnem Sejmu okusov, bolj znanem pod imenom GASTexpo, ki letos poteka na Gospodarskem razstavišču sočasno s 33. sejmom turizma, kampinga in karavaninga Alpe – Adria, organizatorji pričakujejo okoli 250 razstavljavcev. Med številnimi razstavljavci je veliko tujih, ki si želijo s predstavitvijo široke ter raznovrstne ponudbe pritegniti pozornost in zanimanje radovednih in vedoželjnih obiskovalcev različnih starosti in zanimanj. Tudi z Domžalcem smo se odpravili na Gospodarsko razstavišče, kjer so sejemska vrata za obiskovalce obeh sejmov odprta vse tja do sobote, 18. februarja 2023.

Ustavili smo se v hali A, na razstavnem prostoru 12, kjer strokovnjaki podjetja Etis d.o.o predstavljajo program Miele Professional – aparati za profesionalno uporabo. Etis d.o.o je zastopnik in prodajalec Miele Professional programa za Slovenski trg ima razstavne salone v Domžalah, Kranju, Kopru in Ljubljani, kjer si lahko v živo ogledate kuhinje ali kuhinjske aparate, ter male profesionalne stroje za sušenje in pranje.

Začetki podjetja Etis segajo v leto 1989 in danes, 34 let kasneje, so na trgu prepoznani kot izvrstni strokovnjaki. S strokovnim znanjem, izkušnjami in pristopom, so si na trgu zgradili ime, prepoznavnost in pridobili zaupanje strank, ki se z veseljem vračajo po nasvete, priporočila in nakup.

Vse tja do sobote, 18. februarja bodo strokovnjaki podjetja Etis d.o.o v okviru sejma GASTexpo na Gospodarskem razstavišču večjo pozornost namenili predstavitvi profesionalnega programa Miele, namenjenega vsem, ki sta jim čistoča in ohranitev tekstila bistvenega pomena. Profesionalni program Miele je trenutno v Sloveniji v razcvetu.

Na razstavni prostor podjetja Etis d.o.o prisrčno vabljeni vsi, ki želite izkoristiti prednosti inovativne tehnologije za še večjo kakovost, gospodarnost, udobje pri rokovanju in pa fleksibilnost.

Mnogi so že izkoristili priložnost in se že prvi dan sejma ustavili pri strokovnjakih podjetja Etis ter jim z obiskom in pogovorom izrazili hvaležnost za pomoč in strokovne nasvete, s pomočjo katerih so lahko skupaj izoblikovali analizo potreb in pridobili ponudbo po meri, vključujoč namestitev strojev in pa njihovo redno vzdrževanje.

Na razstavnem prostoru si lahko v živo ogledate aparate za profesionalno uporabo Miele – stroje za profesionalno pranje, sušenje in likanje, ki so dandanes nepogrešljivi v številnih panogah in dejavnostih, kakor tudi pri posameznikih, ki si želijo profesionalno čist in ohranjen tekstil ter posodo.

Kot nam je v prijetnem pogovoru dejala Miša Majcen, že več kot 30 let prodajna svetovalka in strokovnjakinja za Miele Professional programa, ki ga v sklopu Etis d.o.o tržijo že dobri dve leti in je v Sloveniji v razcvetu, je prednost aparatov za profesionalno uporabo, v njihovi inovativni tehnologiji, ki omogoča še večjo kakovost, gospodarnost, udobje pri upravljanju in fleksibilnost. Izbrane profesionalne aparate za čiščenje in sušenje si lahko v živo ogledate tudi na sejmu, kjer se lahko v živo posvetujete s strokovnjaki in pridobite strokovne nasvete, podkrepljene tudi z izkušnjami iz prve roke.

Prav lepo vabljeni k obisku vsi, ki se zanimate ali odločate, da bi odprli pralnico, najsibodi profesionalno za zunanje stranke ali interno pralnico za apartmaje, hotele, gostilne, bolnice, frizerske salone, etc. Pomagali vam bodo pri analizi dejanskih potreb in snovali ponudbo po meri, ki bo vključevala tudi izobraževanja glede pravilnega rokovanja z izbranimi aparati kakor tudi njihovo vzdrževanje.

Strokovno svetovalna ekipa Etis bo na Gospodarskem razstavišču prisotna vse dni sejma, zato ne zamudite priložnosti za posvet in ogled razstavljenih aparatov, kajti nič ne more nadomestiti srečanja v živo, kjer lahko ob razstavljenih profesionalnih aparatih in posvetu pridobite dodaten vpogled v prednosti inovativne tehnologije, za še večjo kakovost, gospodarnost, udobje pri upravljanju in fleksibilnost.

Sejem je odprt do sobote, 18. februarja od 10.00 do 18.00.

Lepo vabljeni

Avtor: Petra Petravič; Foto: Darij Piciga

 

Tagi