Da bodo poleti vaše skrbi veliko manjše, že sedaj obiščite podjetje REAM v PC Komenda

O tem, kako se bomo poleti spopadali z vročino, je dobro začeti razmišljati že sedaj, ko smo na pragu pomladi. Bolje je namreč, da mi presenetimo vročino, kot da bi ona nas. Če bomo o nakupu klimatske naprave razmišljali že danes, potem bodo naše skrbi poleti veliko manjše, zadovoljstvo pa toliko večje, saj nas bo doma, v pisarni, delavnici ali pa v počitniškem stanovanju čakalo hladno zavetje. Ena izmed zelo dobrih variant, ki vam bo zmanjšala vsakoletne skrbi glede poletnega hlajenja in zimskega gretja, je vgradnja toplotne črpalke, ki vam obenem nudi najvišje udobje in velik prihranek.

Ko se odločamo za nakup klimatske naprave, topotne črpalke ali prezračevalne naprave, si želimo, da nam bo izbira prinesla najboljše rešitve. Tega se dobro zavedajo v podjetju REAM d.o.o., ki je na področju klimatizacije in strojnih instalacij na slovenskem trgu aktivno prisotno že od leta 1993, zato že nekaj let pripravljajo tradicionalni hišni sejem, ki ga prirejajo z namenom, da lahko končnim strankam, inštalaterjem, arhitektom in projektantom svetujejo pri snovanju ter nakupu klimatskih sistemov in toplotnih črpalk. Takšen sejem je smiseln in koristen, saj se na njem o marsikaterih stvareh in problemih lahko poglobljeno pogovorijo s strankami in skupaj poiščejo najboljšo rešitev.

Če potrebujete strokovno svetovanje pri nakupu toplotne črpalke, klimatske naprave ali prezračevalne naprave, je sedaj pravi čas! Med 6. in 9. aprilom 2022, obiščite hišni sejem v prostorih REAM d.o.o. V Poslovni coni Komenda. Pridi in izberi!

Pot do svežine vodi vse do PC Komenda, kjer ima podjetje REAM nove poslovne prostore

Podjetje REAM d.o.o. se od lanskega leta nahaja na novi lokaciji v Poslovni coni Komenda, kjer jih je možno obiskati vsak delovni dan med 8. in 16. uro. Novi poslovni prostori jim omogočajo napredek na področju logistike, skladiščenja ter predstavitve njihovih naprav in sistemov. Na voljo je tudi sodoben razstavni prostor, kjer lahko v živo vidite (in slišite) delovanje, izgled in montažo naprav hlajenja, ogrevanja in prezračevanja.

Podjetje REAM d.o.o se nahaja v Poslovni coni Komenda (Pod hrasti 29, 1218 Komenda).

V servisnem show room-u oziroma merilnici izobražujejo nove poslovne partnerje

Mi smo jih obiskali pred začetkom hišnega sejma, ki bo potekal od 6. do 9. aprila 2022. Sprejel nas je Aleš Pirc, vodja veleprodajnih kupcev, ki nas je popeljal po razstavnem prostoru, kjer so razstavljene klimatske naprave, toplotne črpalke, prezračevalne naprave in čistilci zraka ter seveda vse letošnje novosti. Pred predstavitvijo njihovega programa, nam je Pirc zaupal, da so si novo poslovno stavbo zamislili kot hišo, ki je prijazna tehničnim sodelavcem, končnim uporabnikom in njihovim dolgoletnim poslovnim partnerjem za ogled vseh naprav v delujočem ali nedelujočem stanju. “Pomembna novost v našem podjetju je ta, da imamo servisni show oziroma merilnico, kjer izobražujemo nove poslovne partnerje – serviserje in tehnične sodelavce,” nam je Pirc povedal med ogledom njihove novosti, kjer je ravno takrat potekalo usposabljanje na temo zaganjanja toplotnih črpalk. Novost je tudi posebna zmogljiva merilnica, s posebej prilagojenimi aparaturami pa spremljajo delovanje posameznih toplotnih črpalk in klimatskih naprav iz njihovega prodajnega programa: “To se je že v preteklem letu izkazalo za zelo dobro naložbo, glede na to, da je ta prostor bolj ali manj polno zaseden ves čas.”

Ena izmed novosti v njihovi poslovni stavbi je servisni show oziroma merilnica, kjer izobražujejo nove poslovne partnerje – serviserje in tehnične sodelavce.

V prodajnem show room-u imajo razstavljenih večino prodajnih naprav

Podjetje REAM d.o.o. je uvoznik in distributer za celotno paleto proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje proizvajalca Mitsubishi Electric, enega najbolj znanih in prepoznanih kot najbolj kvalitetnih blagovnih znamk. Od leta 2017 je podjetje zastopnik španske blagovne znamke klimatskih naprav in sistemov Kaysun by Frigicoll. Kaysun je španska blagovna znamka z azijskim poreklom. Zajema program klimatskih naprav in sistemov za gospodinjsko in splošno uporabo, za profesionalno uporabo, VRF sisteme, hladilne agregate, konektorje, toplotne črpalke … Prav tako so zastopnik blagovne znamke Mitsubishi Hydronics – Climaveneta.

V prodajnem show room-u imajo razstavljenih večino prodajnih naprav.

Letošnje prodajne novosti vezane na preteklo covid obdobje

Pirc nam je povedal, da je v njihovi prodajni ponudbi v letošnjem letu nekaj novosti, vezanih na preteklo covid obdobje. Gre predvsem za novosti prezračevanja in pa čiščenje zraka. Predstavil nam je prezračevalne naprave Mitsubishi Electric (lokalne in centralne), ki uporabljajo tehnologijo energetske rekuperacije z istočasnim prezračevanjem. S tem prispevajo k izjemno visoki kvaliteti zraka v prostoru ter pomembno zmanjšajo potrebo po zračenju.

Prezračevalne naprave Mitsubishi Electric (lokalne in centralne) uporabljajo tehnologijo energetske rekuperacije z istočasnim prezračevanjem.

Na voljo tudi ogled naprav v delujočem stanju

Za konec smo se podali še na streho poslovnega objekta, kjer imajo postavljene nekatere naprave iz njihovega prodajnega programa, ki so na voljo na ogled v delujočem stanju. To je po besedah Pirca poleg tehničnih podatkov o šumnosti, merah, itd., ta izkustvena komponenta najbolj pomembna.

Na strehi poslovnega objekta imajo postavljene nekatere naprave iz njihovega prodajnega programa, ki so na voljo na ogled v delujočem stanju.

V podjetju vam bodo prijazno svetovali in pomagali izbrati najbolj primerno napravo

V kolikor se odločate, katera hladilna ali ogrevalna naprava je najbolj primerna za vaše stanovanje oz. hišo, vabljeni, da jih obiščete na hišnem sejmu na njihovi lokaciji v Poslovni coni Komenda (Pod hrasti 29, 1218 Komenda), kjer vam bodo prijazno svetovali in pomagali izbrati najbolj primerno napravo. Več informacij o podjetju REAM in ponudbi najdete na njihovi spletni strani ter spletni strani hišnega sejma. V času delovnega časa jih lahko pokličete tudi na telefonsko številko 01 5637 057 ali pa jih kontaktirajte na e-naslovu info@ream.si.

Več o njihovi novi poslovni stavbi, prodajni ponudbi ter o novostih, si lahko ogledate v videu:

Vabljeni na hišni sejem, ki bo potekal od 6. do 9. 4. 2022 v naših prostorih REAM d.o.o. Če potrebujete strokovno svetovanje pri nakupu toplotne črpalke ali klimatske naprave, je sedaj pravi čas! Z veseljem vas pričakujejo. Hišni sejem bo v sredo, 6., četrtek, 7. in petek, 8. aprila potekal med 8. in 18. uro, v soboto, 9. aprila, pa med 9. in 14. uro.

Več o ponudbi podjetja REAM d.o.o. si lahko ogledate tudi na spodnjih povezavah:

Kako do njih 

Najdete jih v Poslovni coni Komenda. Na prvem krožišču izberete drugi izvoz, potem se peljite naravnost čez dve krožišči, na četrtem krožišču izberite drugi izvoz in v petem prvi izvoz. Poslovno stavbo REAM boste videli na levi strani, pred njo je na voljo brezplačno parkirišče.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Miro Pivar

Tagi